Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Έτοιμος ο Γκαρσία αν φύγει Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 12:25:00

"Έτοιμος ο Γκαρσία αν φύγει Λουτσέσκου - Βασικός Κούτσιας στον ΠΑΟΚ - Κούρτιτς με Ουεντραόγκο"

του Γιώργου Κτενά
"Έτοιμος ο Γκαρσία αν φύγει Λουτσέσκου - Βασικός Κούτσιας στον ΠΑΟΚ - Κούρτιτς με Ουεντραόγκο"

Ο Πάμπλο που δεν... ξενέρωσε και τα μεγάλα ταλέντα του Δικεφάλου. Ποιοι παίκτες ξεχωριζουν στη δεύτερη ομάδα των "ασπρόμαυρων", η δουλειά του Ουρουγουανού προπονητή που περιμένει ξανά την ευκαιρία του και οι... έτοιμοι ποδοσφαιριστές που στέλνει στον Ραζβάν Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Γεράσιμος Λυμπέρης στη δουλειά που κάνει, στη δεύτερη ομάδα του Δικέφαλου, ο Ουρουγουανός προπονητής.

Ο καλός συνάδελφος από τη mikriliga.com, που γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αναφέρθηκε στους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στους Θεσσαλονικείς και μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα, στον Κούτσια που πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Λουτσέσκου, αλλά και στο γεγονός ότι ο Γκαρσία θα είναι περισσότερο έτοιμος την επόμενη φορά που θα αναλάβει την τύχη τής πρώτης ομάδας.

"Δίδυμο με Πασχαλάκη ο Ταλιχμανίδης - Όλο το πακέτο ο Φασίδης - Μαζί με Κούρτιτς ο Ουεντραόγκο"

"Έχω ξεχωρίσει τρεις παίκτες στον ΠΑΟΚ β΄ που θα μπορούσαν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα. Είναι ο επιθετικός Πανίδης, ο τερματοφύλακας Ταλιχμανίδης και ο Ουεντραόγκο", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Γ. Λυμπέρης. 

Πες μου δύο λόγια για κάθε έναν από αυτούς;

"Ο τερματοφύλακας ειναι σταθερός, νέος, έχει πολλά προσόντα, αν δουλευτεί καλά μπορεί να βρεθεί και στην πρώτη ομάδα. Είναι καλύτερος του Ζίβκοβιτς, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να συμπληρώσει τη δυάδα με Πασχαλάκη. Ο Πανίδης έχει αίσθηση του γκολ, είναι ψηλό παιδί, μπαίνει στις φάσεις ψηλά, αλλά είναι καλός και με την μπάλα κάτω. Έχει όλο το πακέτο. Τέλος, και ο Ουεντραόγκο σίγουρα μπορεί να παίξει στην πρώτη ομάδα, έχει θέση στην πρώτη ομάδα, μέσος είναι. Κόβει και δίνει την μπάλα. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να συνυπάρξει στο κέντρο με τον Κούρτιτς".

"Το εύκολο γκολ ο Κούτσιας - Δεν είναι Λουτσέσκου ο Γκαρσία - Πιο έτοιμος όταν επιστρέψει στην πρώτη ομάδα"

Η άποψή σου για τον Κούτσια;

"Ο Κούτσιας είναι παιδί που έχει ψηθεί στην πρώτη ομάδα, πριν γίνει ο ΠΑΟΚ β΄ είχε εξαιρετικές πορείες με τις υποδομές του ΠΑΟΚ, δείχνει ότι έχει το εύκολο γκολ, είναι μέσα στις φάσεις, ξέρει πότε και πού θα βάλει το κορμί του. Είναι παίκτης που μπορεί να γίνει ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Από όταν έφυγε ο Σφιντέρσκι, που μπορούσε να βάλει πολλά γκολ (γιατί ο Άκπομ δεν έχει και ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα) και θα μπορούσε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Κούτσιας".

Τον Πάμπλο Γκαρσία πώς τον βλέπεις;

"Ο Γκαρσία δουλεύει πολύ τους νέους, σε αντίθεση με τον Λουτσέκου που πηγαίνει στη δική του φιλοσοφία και δύσκολα δίνει χρόνο συμμετοχής στους νέους".

Είναι ζεστός με την ομάδα ή παρουσιάζεται ξενερωμένος; Δεδομένου ότι από πολλούς θεωρήθηκε ως βήμα πίσω να φύγει από την πρώτη ομάδα για να βρεθεί, ξανά στη δεύτερη.

"Ο Γκαρσία θέλει να δουλεύει, μαθαίνει στους μικρούς μπάλα, δεν είναι πισωγύρισμα που βρέθηκε στη β΄ ομάδα γιατί μπορεί να φύγει ξανά κάποια στιγμή ο Λουτσέσκου. Σε αυτή την περίπτωση, προφανώς, στη θέση του θα βρεθεί ο Γκαρσία. Δεν είναι ξενερωμένος, δείχνει περισσότερο πάθος στους αγώνες από πέρσι, αν τον παρατηρήσεις δίνει πάθος, κάνει παρατηρήσεις από τον πάγκο, είναι πολύ ενεργός". 

Άρα θεωρείς ότι θα τον δούμε ξανά κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα;

"Θα είναι πιο έτοιμος την επόμενη φορά, ήταν μεγάλο άλμα να πάει στην πρώτη ομάδα, γιατί και οι προπονητές χρειάζονται εμπειρία. Και τώρα με τον ΠΑΟΚ β΄, που λειτουργεί ως προθάλαμος για την πρώτη ομάδα, δίνει ρυθμό σε τραυματίες της πρώτης ομάδας (όπως συνέβη με τον Ίνγκασον) και προετοιμάζει παίκτες για την πρώτη ομάδα, αλλά γιατί να μην προετοιμάσει και έναν προπονητή;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Kροτίδα" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Ατάκα-"φωτιά" στους παίκτες - Ο Ιβάν είναι εδώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags