Facebook Pixel ΑΕΚ: Έσκασε τώρα! Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Τίγρης - Κλείνει παιχταρά για την ΑΕΚ και έρχεται άμεσα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 16:15:00

Έσκασε τώρα! Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Τίγρης - Κλείνει παιχταρά για την ΑΕΚ και έρχεται άμεσα!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Τίγρης - Κλείνει παιχταρά για την ΑΕΚ και έρχεται άμεσα!

Τεράστια μεταγραφή φαίνεται ότι είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Ένωση καθώς σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα είναι κοντά στο να κλείσει άμεσα ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ: Έτοιμη να κλείσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι η Ένωση καθώς σύμφωνα με τα πολωνικά δημοσιεύματα έχει συμφωνήσει με τον Γρκέγκορζ Κριχόβιακ που αγωνιζόταν στην Κράσνονταρ και πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα αρχικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την Πολωνία ο 32χρονος αρχηγός του ρωσικού συλλόγου θα βρεθεί στην ελληνική ομάδα με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει στον σύλλογο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτή την στιγμή παίρνει περίπου 3 εκατομμύρια τον χρόνο.

Ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, που αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος έχοντας 86 συμμετοχές στην Εθνική Πολωνίας με 5 γκολ, έχει τεράστια καριέρα σε Σεβίλλη, Παρί Σεντ Ζερμέν, Λοκομοτίβ Μόσχας και Κράσνονταρ και φέρεται να είχε προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία, όμως τελικά η επιλογή του ήταν η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags