Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο: Χοντρό θέμα με Σεμέδο στον Ολυμπιακό! Τραβάνε τα μαλλιά τους με τις εξελίξεις από Πορτογαλία
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 19:02:00

Χοντρό θέμα με Σεμέδο στον Ολυμπιακό! Τραβάνε τα μαλλιά τους με τις εξελίξεις από Πορτογαλία

Sportdog Team
Χοντρό θέμα με Σεμέδο στον Ολυμπιακό! Τραβάνε τα μαλλιά τους με τις εξελίξεις από Πορτογαλία

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά όσον αφορά στην παρουσία του Πορτογάλου στόπερ στους Δράκους κάτι που φέρνει προβλήματα και στους Ερυθρόλευκους.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ζήτημα φαίνεται ότι προκύπτει στην Πορτογαλία όσον αφορά στον στόπερ του Ολυμπιακού και την παρουσία του στην Πόρτο, αφού σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας οι Δράκοι δεν δείχνουν διάθεση στο να πληρώσουν την ρήτρα για την αγορά του παίκτη, με τον ποδοσφαιριστή μέχρι στιγμής να έχει παίξει μόλις μια φορά και μάλιστα ως αλλαγή.

Μάλιστα όπως γράφεται, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός της παρουσίας του Πορτογάλου στον αγώνα με την Λυόν, που μπήκε σαν αλλαγή και ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής μιας και κάλυπτε τον Ντεμπελέ που βρήκε δίχτυα, με τους ανθρώπους της Πόρτο να θεωρούν ότι με την παρουσία που έχει ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν δικαιολογούνται τα 5,5 με 6 εκατομμύρια που έχουν μπει ως ρήτρα αγοράς από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags