Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρέχουν για τον παιχταρά στην ΑΕΚ - Τότε αναμένεται ο Κριχόβιακ στην Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 21:17:00

Τρέχουν για τον παιχταρά στην ΑΕΚ - Τότε αναμένεται ο Κριχόβιακ στην Ελλάδα

Sportdog Team
Τρέχουν για τον παιχταρά στην ΑΕΚ - Τότε αναμένεται ο Κριχόβιακ στην Ελλάδα

Ο Πολωνός είναι με το... ενάμισι πόδι ποδοσφαιριστής της Ένωσης με τους ανθρώπους της ομάδας να τρέχουν ώστε ο παίκτης να βρεθεί στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί, κάτι πάντως που δεν είναι εύκολο.

ΑΕΚ: Σε μια πολύ σημαντική κίνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει η Ένωση μιας και ελάχιστα πράγματα απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, όπου θα αγωνιστεί στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να τον φέρουν στην Ελλάδα, κάτι όμως που δεν είναι εύκολο.

Ο Πολωνός είναι στο Κράσνονταρ, όπου δεν έχει αεροδρόμιο, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μετακινηθεί σε κοντινή πόλη και να περάσει τα σύνορα οδικά ή να πετάξει για την Αθήνα μέσω Ντουμπάι, ενώ σαν έσχατη λύση θεωρείται ακόμα και το οδικό ταξίδι.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θέλει να φέρει τον ποδοσφαιριστή άμεσα, αλλά και με ασφάλεια στην Ελλάδα, έχοντας με στόχο να παίξει στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, να κάνει κάποιες προπονήσεις και να μπει στα... βαθιά μιας και από φυσικής κατάστασης ο Πολωνός είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags