Facebook Pixel ΑΕΚ: Αλλάζει στάτους η ΑΕΚ με υπογραφή Μελισσανίδη - Τρέλανε τους πάντες ο Κριχόβιακ - "Παίζω αύριο..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 16:56:00

Αλλάζει στάτους η ΑΕΚ με υπογραφή Μελισσανίδη - Τρέλανε τους πάντες ο Κριχόβιακ - "Παίζω αύριο..."

Sportdog Team
Αλλάζει στάτους η ΑΕΚ με υπογραφή Μελισσανίδη - Τρέλανε τους πάντες ο Κριχόβιακ - "Παίζω αύριο..."

Μόνο fake δεν είναι τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί δημοσιογράφοι για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον μέσο της Κράσνονταρ που λόγω του πολέμου με την Ουκρανία είναι χωρίς ομάδα.

ΑΕΚ: Πολύ προχωρημένες είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι συζητήσεις μεταξύ της Ένωσης και του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων με την Κράσνονταρ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι αυτός που έχει δώσει το ΟΚ για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής.

Αρχικά ο Πολωνός πρόκειται να έρθει ώστε να αγωνιστεί με την ομάδα στα play off και στην συνέχεια θα υπάρχει κουβέντα, με στόχο να μείνει μόνιμα στην Ένωση και φυσικά να μπει στην Αγιά Σοφιά, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου συζητούν ήδη με την FIFA ώστε να βρεθεί ο τρόπος για να έρθει άμεσα ο ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, μιας και το αεροδρόμιο στο Κράσνονταρ είναι κλειστό.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι το γεγονός πως πίσω από όλα κρύβεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπου είπε ναι σε ένα τεράστιο συμβόλαιο, για μόλις εννιά παιχνίδια, ενώ αυτό που... τρέλανε τους πάντες ήταν η ατάκα του Κριχόβιακ στους ανθρώπους της ΑΕΚ όπου τους είπε: «Φέρτε με και παίζω και αύριο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags