Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Σαλάχ στη Λίβερπουλ - "Συναγερμός" σε όλη την Ευρώπη
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 13:10:00

Χαμός με Σαλάχ στη Λίβερπουλ - "Συναγερμός" σε όλη την Ευρώπη

Sportdog Team
Χαμός με Σαλάχ στη Λίβερπουλ - "Συναγερμός" σε όλη την Ευρώπη

Ο Αιγύπτιος άσος μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο και μετά το καλοκαίρι!

Κλίμα αισιοδοξίας συνεχίζει να εκπέμπει η διοίκηση της Λίβερπουλ, καθώς οι φίλαθλοι, αλλά και ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να την πιέζουν να ολοκληρώσει άμεσα τις επαφές με τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το νέο συμβόλαιο του. Οι εξελίξεις όμως δεν είναι καλές, καθώς ο μάνατζερ του, Ραμί Αμπάς, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα, απέρριψε την πρόταση της. 


Ο Σαλάχ, ο οποίος μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ από τη Ρόμα το 2017, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και η αγγλική ομάδα θέλει να τον «δέσει» έως το καλοκαίρι του 2025. Από την πλευρά του Ο Σαλάχ θέλει να μείνει στο «Ανφιλντ» και να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αρκεί να του δοθεί ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier League και του Champions League, επιμένοντας στις 500 χιλιάδες λίρες ως εβδομαδιαίες αποδοχές.


Η διοίκηση του πρότεινε 400 χιλιάδες, ο Αμπάς την απέρριψε και περιμένει πως τελικά οι απαιτήσεις του διάσημου άσου θα ικανοποιηθούν, καθώς διαφορετική εξέλιξη θα προκαλέσει «εξέγερση» των φιλάθλων. Ο Σάλαχ τη φετινή σεζόν «πετάει», καθώς έχει 27 γκολ και δέκα ασίστ σε 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags