Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: "Ο Μανούχος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χάσει ο Άρης - Ήθελε νίκη Ολυμπιακού..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 15:44:00

"Ο Μανούχος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χάσει ο Άρης - Ήθελε νίκη Ολυμπιακού..."

Sportdog Team
"Ο Μανούχος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χάσει ο Άρης - Ήθελε νίκη Ολυμπιακού..."

Δηλώσεις που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις από το Λιμάνι, σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο πρώην διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη διαιτησία του Βαγγέλη Μανούχου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε: «Εγώ χθες (13/3) είδα ένα πολύ κακό διαιτητή, οποίος τυγχάνει να είναι και διαιτητής της FIFA, διεθνής διαιτητής. Ο Μανούχος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χάσει ο Άρης.

Ο Άρης έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, είμαι διαιτητής αλλά μου αρέσει το ωραίο να το επικρίνω και να λέω ωραία πράγματα, αλλά έπεσε πάνω σε ένα κακό διαιτητή, οποίος έδειξε ότι ήθελε να κερδίσει μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός».

Για τον αν είναι τυχαίο πως ο παρατηρητής Ιωσηφόγλου και ο Μανούχος ήταν μαζί και το Δεκέμβρη και τώρα, αλλά και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο: «Ο κ.Ιωσηφόγλου πολλές φορές μας έχει δείξει και τότε που ήταν βοηθός διαιτητή ότι είχε μια εύνοια προς την ομάδα του Ολυμπιακού, δεν θέλω να πω τίποτα άλλα.

Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο, βλέπετε ότι υπάρχουν πολλά χρόνια τα ίδια και τα ίδια άτομα, αλλά δεν βλέπω ποτέ τίποτα και που φωνάζουμε με την "καλή" έννοια δεν αλλάζει τίποτα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα υπάρχουν οι ίδιοι, αλλάζουν μόνο θέσεις.

Τέλος, για το γεγονός πως ο Μανούχος έχει διευθύνει τα περισσότερα παιχνίδια στη SL1: «Αυτοί που έχον την εύνοια σφυρίζουν και τα περισσότερα παιχνίδια. Τι κάνει νιάου νιάου στα κρεμμύδια;» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags