Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γάνδη - Τρομερή ατάκα από Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 16:43:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γάνδη - Τρομερή ατάκα από Λουτσέσκου"

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γάνδη - Τρομερή ατάκα από Λουτσέσκου"

Οι Θεσσαλονικείς αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και στρέφουν την προσοχή τους στο ιστορικό παιχνίδι στο Βέλγιο το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε τον OverFM για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ ενόψει Γάνδης και τη διαχείρηση του ρόστερ από τον Λουτσέσκου.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μίλησε στον OverFM για το πρόβλημα τραυματισμού του Μιχαηλίδη, και για τις απουσίες που θα έχει ο «Δικέφαλλος του Βορρά» στο ματς με τη Γάνδη.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκανε ροτέισιον στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα χρησιμοποιώντας ένα σύνολο ανάγκης ενόψει Γάνδης. Εκεί όπου στο 15ο λεπτό είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο 22χρονος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Με το χρονικό διάστημα που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης να είναι περίπου 7 μήνες.

Στο παιχνίδι με τη Γάνδη ο Μπίσεσβαρ αναμένεται να μείνει στον πάγκο, ενώ εκτός αποστολή ενδέχεται να είναι ο Ντουγκλας λόγω ενοχλησεων. Επίσης εκτός αποστολής θα είναι ο Κούρτιτς μαζί με τον Ζίβκοβιτς καθώς έχουν συμπληρωμένο αριθμό καρτών. Έτσι με βάση τις παραπάνω απουσίες η ενδεκάδα που προκύπτει είναι η εξης:

Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια. Ο Ίνγκανσον με τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας ο Βιερίνια με τον Λύρατζη αντίστοιχα. Στο κέντρο ο Σβάμπ με τον Τσιγγάρα.  Στα άκρα της επίθεσης ο Ελ Καντουρί με τον Μουργκ και στην κορυφή ο Άκπομ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα αλλάξει κάτι από άποψη τεχνικής. Θα παραμείνει στο ίδιο στυλ παιχνιδιού απλά θα πιέσει πιο ψηλά τα αντίπαλα στόπερ, καθώς είναι επιρρεπή στο λάθος.

Είναι ένα σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Παίκτες και προπονητής το ξέρουν πολύ καλά αυτό και δηλώνουν έτοιμοι για την αναμέτρηση. Μάλιστα ο «στρατηγός» είπε στους παίκτες ότι «πάμε να γράψουμε ιστορία», ενώ ο Τσούμπα Άκπομ  δήλωσε πως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags