Facebook Pixel Τσέλσι: Βόμβα στην Αγγλία - "Πρόταση από Σαουδάραβες για την αγορά της Τσέλσι" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 18:51:00

Βόμβα στην Αγγλία - "Πρόταση από Σαουδάραβες για την αγορά της Τσέλσι" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα στην Αγγλία - "Πρόταση από Σαουδάραβες για την αγορά της Τσέλσι" (ΦΩΤΟ)

Η βρετανική κυβέρνηση κάλεσε όσους θέλουν να αγοράσουν τους Μπλε και η πρώτη επίσημη πρόταση είναι γεγονός και μάλιστα από επιχειρηματικό όμιλο με έδρα την Σαουδική Αραβία που προσφέρει 2,7 δισεκατομμύρια λίρες.

Τσέλσι: Στο τέλος φτάνει η ηγεσία του Ρομάν Αμπράμοβιτς στους Μπλε μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, έχοντας κατακτήσει 21 τίτλους, με τον Ρώσο να πληρώνει το... τίμημα της εισβολής στην Ουκρανία με αποτέλεσμα να δεχθεί κυρώσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πριν από λίγα 24ωρα είχε διαρρεύσει πως υπάρχει αισιοδοξία ότι το deal για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Λονδρέζων θα περάσει σε νέα χέρια εντός 4-6 εβδομάδων και φαίνεται πως υπάρχει ήδη φως στην άκρη του τούνελ.

"Επιβεβαιώνω πως η Saudi Media Group κατέθεσε πρόταση ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών για να αγοράσει την Τσέλσι. Ο Μοχάμεντ Αλκερέιχι είναι φαν της Τσέλσι και ηγείται ενός ιδιωτικό κονσόρτιουμ.

Δεν έχει κάποιους άμεσους κυβερνητικούς δεσμούς", αναφέρει ο δημοσιογράφος, Μπεν Γιάκομπς, επιβεβαιώνοντας και επίσημα την πρώτη πρόταση για την αγορά της Τσέλσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags