Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελαμένος με ξένο παίκτη του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς - Περιμένει το βήμα παραπάνω αλλά...
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 21:32:00

Τρελαμένος με ξένο παίκτη του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς - Περιμένει το βήμα παραπάνω αλλά...

Sportdog Team
Τρελαμένος με ξένο παίκτη του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς - Περιμένει το βήμα παραπάνω αλλά...

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρολεύκων ιδιαίτερα την φετινή σεζόν έχει δώσει ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες της ομάδας, με κάποιους από αυτούς να μην δείχνουν ικανοί να τον δικαιώσουν για τις επιλογές του.

Γκάρι Ροντρίγκες: Είναι φανερό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται πολύ τον Αφρικανό εξτρέμ για την θέση βασικού στα εξτρέμ, μαζί με τον Μασούρα, με τον Έλληνα να τον βγάζει... ασπροπρόσωπο τις περισσότερες φορές παρά την... κοιλιά που κάνει κάποιες φορές στους αγώνες.

Όσον αφορά τον έτερο ποδοσφαιριστή ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θέλει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του, μιας και συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Άρη μπορεί να ξεκίνησε... φουριόζος το ντέρμπι και να έκανε πολλές ενέργειες από τα δεξιά, όμως ξανά το κακό δεύτερο ημίχρονό του έφερε προβληματισμό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει στην εξίσωση και τους τραυματισμούς του Γκάρι Ροντρίγκες, κάτι που δεν του έχει δώσει ρυθμό στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να έχει αυτά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, με τον Πορτογάλο τεχνικό πάντως να είναι έτοιμος να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες ειδικά στους αγώνες των play off. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags