Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ και το πλάνο Λουτσέσκου - Φημολογία για μεταγραφή"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 18:17:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ και το πλάνο Λουτσέσκου - Φημολογία για μεταγραφή"

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ και το πλάνο Λουτσέσκου - Φημολογία για μεταγραφή"

Πώς θα παρουσιαστεί ο Δικέφαλος στο πολύ σημαντικό παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στη Γάνδη και τα σενάρια για προσθήκη παίκτη τις επόμενες ώρες.
 

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του OverFM για το ενδεχόμενο απόκτησης αμυντικού και για την προετοιμασία ενόψει του ματς με τη Γάνδη.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μίλησε στον OverFM για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη από την αγορά της Ουκρανίας και της Ρωσίας, αλλά και την προετοιμασία του «Δικέφαλλου του Βορρά» ενόψει Γάνδης.

Τα σενάρια για την απόκτηση παίκτη από την έκτακτη μεταγραφική περίοδο άλλαξαν. Με τις τελευταίες εξελίξεις του τραυματισμού του Μιχαηλίδη ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Σκοπός είναι να προσθέσει έναν παίκτη στη θέση του στόπερ, ώστε να δώσει ανάσες στους ήδη κουρασμένους Ίνγκασον και Κρέσπο.

Υπάρχει όμως και μία ακόμη άποψη όπου είναι να προωθήσουν στην πρώτη ομάδα τον 18χρονο Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Είναι ένας ταχυδυναμικός, αριστεροπόδαρος, αμυντικός, με πολύ καλά τελειώματα, ειδικά από μακρινές αποστάσεις και εξαιρετικά προσόντα. Αν γίνει αυτή η κίνηση θα γίνει με σκοπό ο ΠΑΟΚ να εμπιστεύεται και να αναδεικνύει σιγά σιγά τα δικά του παιδιά.

 Όσο αναφορά το παιχνίδι με τη Γάνδη στο Βέλγιο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και θα αγωνιστεί κανονικά την Πέμπτη. Επίσης ο Μιχαηλίδης που προβλεπόταν να αγωνιστεί δίπλα στον Ίνγκασον  θα αντικατασταθεί από τον Κρέσπο.

Έτσι η ενδεκάδα που προκύπτει είναι:

Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια. Ο Ίνγκασον με τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας ο Βιερίνια με τον Λύρατζη αντίστοιχα. Στο κέντρο ο Σβάμπ με τον Τσιγγάρα και μπροστά τους ο Ντούγκλας. Στα άκρα της επίθεσης ο Ελ Καντουρί με τον Μουργκ και στην κορυφή ο Άκπομ.

Το πλάνο του Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει η Γάνδη να ασκήσει υψηλή πίεση στον ΠΑΟΚ το πρώτο 20λεπτο, θέλοντας να πετύχει ένα γκολ και να ρίξει την ψυχολογία του «δικέφαλου». Η απάντηση του Λουτσέσκου θα είναι αντίστοιχη. Άκπομ και Μουργκ θα πιέζουν ψηλά τα αντίπαλα στόπερ καθώς είναι επιρρεπή στα λάθη και σαν δεύτερη γραμμή πίεσης θα είναι ο Ντούγκλας.

Στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι να πετύχει γκολ και όχι απλά να κρατήσει να το προβάδισμα του πρώτου αγώνα. Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό και θέλουν να πάρουν την πρόκριση στους «8».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags