Facebook Pixel Γκάρι Νέβιλ: Ατάκα ΣΟΚ Νέβιλ για Γιουνάιτεντ - " Να γκρεμιστεί το Ολντ Τράφορντ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 21:18:00

Ατάκα ΣΟΚ Νέβιλ για Γιουνάιτεντ - " Να γκρεμιστεί το Ολντ Τράφορντ"

Sportdog Team
Ατάκα ΣΟΚ Νέβιλ για Γιουνάιτεντ - " Να γκρεμιστεί το Ολντ Τράφορντ"

Ο επί χρόνια παίκτης και αρχηγός των Κόκκινων Διαβόλων προχώρησε σε μια δήλωση για το ιστορικό γήπεδο της ομάδας που λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν να την ακούσουν από εκείνον.

Γκάρι Νέβιλ: Αρκετός ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με την άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει το Ολντ Τράφορντ, που κλείνει πάνω από 100 χρόνια από τότε που χτίστηκε, ώστε να πάει σε ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, με τον πρώην αρχηγό της ομάδας να παίρνει θέση υπέρ μιας τέτοιας κίνησης.

"Ακούγεται ότι μπορεί να χτιστεί από την αρχή το Ολντ Τράφορντ και ζήτησαν τη γνώμη μου. Πιστεύω πως θα ήταν σωστό να γκρεμιστεί και να γίνει ένα ολοκαίνουριο γήπεδο. Θα ήταν προτιμότερο από το να κάνουν πάλι έργα στο υπάρχον. Είναι ώρα να αναγερθεί ένα νέο, καλύτερο, σούπερ γήπεδο. Θεωρώ πως ένα κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει πάντα να είναι καινοτόμα σε ό,τι αφορά στο γήπεδό της. Να έχει το καλύτερο, με τις καλύτερες εγκαταστάσεις και όλες τις ανέσεις. Σε αυτόν τον τομέα έχουν μείνει πίσω", είπε ο Γκάρι Νέβιλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags