Facebook Pixel Super League: Μεταγραφική "τράμπα" μεταξύ ομάδων της Big 5 - Ανταλλαγή Λατίνου άσου με Έλληνα διεθνή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 20:36:00

Μεταγραφική "τράμπα" μεταξύ ομάδων της Big 5 - Ανταλλαγή Λατίνου άσου με Έλληνα διεθνή!

Οι Μιχείες
Μεταγραφική "τράμπα" μεταξύ ομάδων της Big 5 - Ανταλλαγή Λατίνου άσου με Έλληνα διεθνή!

Bonus: Η πρόταση που έφερε ο Ίβιτς από την Ισπανία για Βαγιαννίδη! Διπλή αποκάλυψη στο Sportdog.gr για τους... μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ανταλλαγή που θα προκαλέσει ντόρο μετά το τέλος των πλέι οφ και η ισπανική ομάδα που έκανε κρούση στο Τριφύλλι για τον Έλληνα άσο.

Super League: Ποιος Λατίνος εξτρεμ έχει γυαλίσει σε μεγάλη αθηναϊκή ομάδα, πως μπορεί να γίνει πιο συμβατό το deal μέσω ανταλλαγής με Έλληνα διεθνή και το... intermediation μεταξύ των δυο κλαμπ της Big 5...

Ποια ισπανική ομάδα είχε φέρει τον Γενάρη για τον Βαγιαννίδη ο Ιλια Ιβιτς και σε ποιά θέση τον δοκιμάζει ο Γιοβάνοβιτς;

Γιατί φούντωσαν ξανά οι φήμες για Μπασινά -Κυριάκο στον Παναθηναϊκό;

O "Ευαγγελιστής" ξανακτυπά με ... "Μιχείες"

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ/1: το βράδυ της Κυριακής έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μέχρι τελευταία στιγμή αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ του Γιώργου Βαγιαννίδη και του Βιτάλ, για το ποιος θα αντικαταστούσε τον Αϊτόρ. Τελικά η αλλαγή έγινε στο 91´ κι αφού από το 86' ήταν και οι δυο έτοιμοι, με τον Βραζιλιάνο να επιλέγεται από τον προπονητή του και να περνάει στο ντέρμπι. Άν έμπαινε ο Βαγιαννίδης δεν θα έπαιζε μπακ αλλά μπροστά απο τον Σάντσες! Κι αυτό αφού και στα προπονητικά διπλά ο Γιοβάνοβιτς μπροστά βάζει τον Βαγιαννίδη!

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ/2: παρεμπιπτόντως τον περασμένο Γενάρη ο agent  Ίλια Ιβιτς δεν ασχολήθηκε με τους "πράσινους" μόνο με την υπόθεση Ιωαννίδη, φέρνοντας πρόταση απο το MLS και την Σάρλοτ στον Παναθηναϊκό. "Πήγε" και την Σαραγόσα (της Σεγκούντα Ντιβιζιόν) για τον Βαγιαννίδη, με την ισπανική ομάδα να τον θέλει δανεικό ως το καλοκαίρι αλλά να απορρίπτεται κι αυτή. Σημειολογικά τόσο ο Ιωαννίδης, όσο και ο Βαγιαννίδης δεν είναι στην μανατζερική στέγη του Ιλια Ιβιτς, με τον τελευταίο να κάνει το...  intermediation και στις δυο περιπτώσεις.

MΠΑΣΙΝΑΣ/ΚΥΡΙΑΚΟΣ: βρέθηκαν ξανά στα επίσημα του "Απόστολος Νικολαιδης", παρακολουθώντας το ντέρμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ. Μαζί με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον (κόουτς του Θεσπρωτού) Βαζέχα. Η δεύτερη αυτή κολλητή παρουσία τους έδωσε τροφή - και στο εσωτερικό των "πράσινων" - για το ενδεχόμενο να αναλάβουν ενόψει της νέας σεζόν πόστο στην ομάδα. Κάτι πάντως που πριν απο περίπου 15 ημέρες, όταν πρωτογράφτηκε, είχε ουσιαστικά διαψευστεί.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΑΜΠΑ: ο ένας με τον αλλον  παίζουν σε ομάδες της Big 5 αλλά δεν παίζουν στην ίδια θέση, για την ακρίβεια υπάρχει μεγάλη ...απόσταση θέσεων. Ο ένας  είναι Λατίνος επιθετικός (όχι σέντερ φορ), που μέσα στο 2021 ανανέωσε το συμβόλαιο με την ομάδα του, κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν (η τρέχουσα), με γκολ κι ασίστ. Με την χρηματιστηριακή του αξία να είναι... 7ψηφια. Ο άλλος είναι Έλληνας εν ενεργεία διεθνής, 3 με 4 χρόνια μεγαλυτερός του και με  λίγο υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία, ο οποίος την φετινή σεζόν δεν είναι στην ομάδα του βασικός κι αναντικατάστατος όπως τις προηγούμενες σεζόν. Βασικά του είχε φάσει την θέση ... ξένος, καλοκαιρινή μεταγραφή. Και ο μεν και ο δε έχουν συμβόλαια με τις νυν ομάδες τους, που λήγουν το 2024 και το 2023 αντίστοιχα. Πάμε και στο παρασύνθημα: ο νοτιοαμερικάνος (με το κοινοτικό διαβατήριο) επιθετικός έχει προταθεί στην μεγάλη ομάδα της Αθήνας, στην οποια αρέσει πολύ. Με γνωστό ατζέντη διαμεσολαβητή, που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε αντίστοιχη δουλειά με το κλαμπ. Η αγορά του δεν θα είναι εύκολη και μάλλον...δαπανηρή. Οπότε για να υπάρξουν περισσότερες πιθανότες να "ντιλάρουν" στο... τράπεζι έπεσε η ανταλλαγή με τον Έλληνα διεθνή της αθηναϊκής ομάδας, ο οποίος αγωνίζεται σε θέση που το καλοκαίρι η άλλη θα κινηθεί να την καλύψει με βασική λύση. Η διπλή αυτή υπόθεση ήδη... δουλεύεται αλλά εφόσον δεν τελειώσουν τα πλέι οφ δεν μπορεί να προχωρήσει. Οπότε αντιληπτό γιατί αυτή η... μυστικοπάθεια και η αποφυγή... ονομάτων/διευθύνσεων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Κριχόβιακ στην Ελλάδα - Ταλεντάρα 16 εκατομμυρίων που κάρφωσε την Εθνική και Λόβρεν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags