Facebook Pixel Champions League: Έπος Ατλέτικο, έστειλε... σπίτι τον Ρονάλντο - Αποκλεισμός-σοκ του Άγιαξ από Μπενφίκα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 23:58:00

Έπος Ατλέτικο, έστειλε... σπίτι τον Ρονάλντο - Αποκλεισμός-σοκ του Άγιαξ από Μπενφίκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπος Ατλέτικο, έστειλε... σπίτι τον Ρονάλντο - Αποκλεισμός-σοκ του Άγιαξ από Μπενφίκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φιλοξενούμενοι χαμογέλασαν στα αποψινά ματς του Champions League, καθώς η Ατλέτικο και η Μπενφίκα πήραν μεγάλες εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ αντίστοιχα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Champions League: Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου πέταξαν εκτός προημιτελικών τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Άγιαξ!

Στο Μάντσεστερ, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τεράστια νίκη με 1-0 επί της Γιουνάιτεντ, έχοντας ως "χρυσό" σκόρερ τον Λόντι, με κεφαλιά στο 41', και κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Όμπλακ, που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς, οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση με συνολικό σκορ 2-1 και έστειλαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός διοργάνωσης από τη φάση των 16 για ακόμα μια χρονιά!

Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, η Μπενφίκα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε τον Άγιαξ, που θεωρήθηκε το απόλυτο φαβορί του εν λόγω ζευγαριού. Την τεράστια νίκη με 1-0 στους Πορτογάλους έδωσε ο Νούνιες με κεφαλιά στο 77' έπειτα από λάθος του γκολκίπερ Ονάνα, ενώ για τη Μπενφίκα πραγματοποίησε πολύ εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags