Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Λουτσέσκου - Δεν τον σώνει ούτε ο Βιεϊρίνια - Του ψάχνει ομάδα ο Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 12:30:00

Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Λουτσέσκου - Δεν τον σώνει ούτε ο Βιεϊρίνια - Του ψάχνει ομάδα ο Μπότο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Λουτσέσκου - Δεν τον σώνει ούτε ο Βιεϊρίνια - Του ψάχνει ομάδα ο Μπότο!

Απογοήτευσε και ήδη αναζητούν ομάδα για να τον πουλήσουν. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που παρότι ήρθε με πολλές περγαμηνές και νωρίς - νωρίς στην Τούμπα, δεν κατάφερε να πείσει με την αξία και στη Θεσσαλονίκη ψάχνουν τρόπο να... ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του;

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ο Λούκας Τέιλορ, σε μια εποχή μάλιστα που η ομάδα φώναζε ότι χρειάζεται ενίσχυση, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στους Θεσσαλονικείς.

Γιατί πρόκειται για έναν κλασσικό μπακ από τη Βραζιλία, δηλαδή για παίκτη που ναι μεν παίζει στην άμυνα αλλά το μυαλό του βρίσκεται μόνιμα στην επίθεση. Με μια μικρή παράμετρο όμως: Και στην επίθεση που ρίχνει άγκυρα, δεν είναι ότι βγάζει μάτια με την απόδοσή του.

Παρόλα αυτά ο Λουτσέσκου του είχε δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς οι λύσεις που είχε στα χέρια του ήταν μετρημένες. Όλα αυτά, όμως, στην πρώτη φάση της σεζόν, όταν ο Δικέφαλος αντιμετώπιζε προβλήματα με το έμψυχο υλικό του. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική, με τους Λύρατζη (που υπήρχε στο ρόστερ αλλά ενεργοποιήθηκε λίγο πριν από το τέλος του 2021) και Σάστρε να δημιουργούν υπεράριθμά πια στους μπακ, δεδομένης και της παρουσίας των Βιεϊρίνια και Σίντκλεϊ.

Με αποτέλεσμα ο Λούκας Τέιλορ να είναι ο πέμπτος στη σειρά τής ιεράρχησης που έχει κάνει στους μπακ τού ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο φυσικά και η ομάδα δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι.

Ακόμα κι αν ο Βιεϊρίνια σταματήσει το ποδόσφαιρο το προσεχές καλοκαίρι (κάτι που είναι πολύ πιθανό), ο Τέιλορ δεν έχει ελπίδες να παραμείνει δεδομένου ότι παίζει δεξιά και όχι αριστερά στην άμυνα. Ο Μπότο έχει δείξει καλά πρώτα αντανακλαστικά στις παραχωρήσεις, με τους Σφιντέρσκι και Εσίτι, και το πρώτο όνομα που θα "παίξει" για πώληση το καλοκαίρι είναι εκείνο του Τέιλορ...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - "Απαντάει" σε Μελισσανίδη ο Σαββίδης - Ρίχνει τώρα χρήμα για... Κριχόβιακ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags