Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέχει" το ρεπορτάζ για Καμπελά στον Ολυμπιακό - Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 13:00:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ για Καμπελά στον Ολυμπιακό - Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη!

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ για Καμπελά στον Ολυμπιακό - Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη!

Ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων μετέφερε τα όσα συμβαίνουν με την περίπτωση του Ρεμί Καμπελά, που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Τη συνέντευξη του Ρεμί Καμπελά στην «Equipe», στην οποία παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια πως συζητάει με τον Ολυμπιακό, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μίλησε με κολακευτικά λόγια τον Ολυμπιακό, για τη σχέση του με τον Εμβιλά και έδειξε ότι δεν είναι μία επαφή που απλά έχει γίνει. Τώρα περιμένουμε την απάντηση του Καμπελά. Και τις προηγούμενες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν βιάζεται να επιλέξει ομάδα, αφού λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Από τώρα είναι ελεύθερος να διαλέξει την επόμενη ομάδα του», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν προτίθεται να του κάνει δίμηνο συμβόλαιο, η όποια επαφή προφανώς γίνεται με προοπτική να μείνει και του χρόνου. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Καμπελά αλλά και άλλους υποψήφιους στόχους που ενδεχομένως να εξετάζονται από τις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας: «Κατά τα άλλα, ακολουθεί ο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει ενδιαφέρον ποιοι θα είναι στην αποστολή. Ο Ονιεκούρου, ο Κίτσος αν υπολογίζονται για τον ΠΑΣ και ιδιαίτερα για τον Ονιεκούρου που έχει μείνει εκτός αποστολής σε τόσα ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags