Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Σούπερ ανατροπή με Μέσι και Μπαρτσελόνα - Αλλάζουν όλα τα δεδομένα
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 16:29:00

Σούπερ ανατροπή με Μέσι και Μπαρτσελόνα - Αλλάζουν όλα τα δεδομένα

Sportdog Team
Σούπερ ανατροπή με Μέσι και Μπαρτσελόνα - Αλλάζουν όλα τα δεδομένα

Πολύς λόγος έχει γίνει για την παρουσία του Αργεντίνου σούπερ σταρ της Παρί μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League και τις φωνές από τον κόσμο των Γάλλων κατά του προσώπου του με τους Καταλανούς να περιμένουν στην... γωνία.

Λιονέλ Μέσι: Για ακόμα μια φορά ο Αργεντίνος σούπερ σταρ βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της Παρί μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, ενώ στον αγώνα με την Μπορντό εκείνος και ο Νεϊμάρ ήταν αυτοί που τα... άκουσαν από την εξέδρα, με το προπονητικό κέντρο των Γάλλων να γεμίζει με γκράφιτι κατά του 34χρονου.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε πολύ έντονα πως ο Αργεντίνος ήταν κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο δημοσιογράφος Ζεράρντ Μορέρο δήλωσε πως ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε τηλεφώνησε στους ανθρώπους των Καταλανών προκειμένου να μιλήσουν για μια πιθανή επιστροφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο «Καμπ Νόου».

Τελικά όμως κάτι δεν φαίνεται να έχει βάση, αφού όπως ανέφερε το γαλλικό RMC ο Λιονέλ Μέσι δεν ήρθε ποτέ σε επικοινωνία με τους Μπλαουγκράνα και ούτε πρόκειται να το κάνει μιας και η επιθυμία του είναι να παραμείνει στο Παρίσι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023 όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags