Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι θα παίξει η Γάνδη με τον ΠΑΟΚ - Αυτό θα ψάξουν άμεσα οι Βέλγοι
| 2022-03-16 18:59:00

Έτσι θα παίξει η Γάνδη με τον ΠΑΟΚ - Αυτό θα ψάξουν άμεσα οι Βέλγοι

Sportdog Team
Έτσι θα παίξει η Γάνδη με τον ΠΑΟΚ - Αυτό θα ψάξουν άμεσα οι Βέλγοι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Βέλγος δημοσιογράφος Στέφαν Σμετ όπου και αναφέρθηκε στον τρόπο που πρόκειται να προσεγγίσουν τον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά οι παίκτες της Γάνδης.

Στέφαν Σμετ: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος από το Βέλγιο και αναφέρθηκε στον τρόπο που θα παραταχθεί η Γάνδη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Μόνο ο Μαλέντε δεν υπολογίζεται για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Ισραηλινός δεν έδωσε και το παρών στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων στην Τούμπα. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για την Γάνδη. Όσοι είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, επέστρεψαν και υπολογίζονται.

Ο προπονητής της Γάνδης προσπάθησε να ρίξει την πίεση που υπάρχει από τα μίντια της χώρας να βρεθεί μία ομάδα από το Βέλγιο στους «8» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο ίδιος είχε βάλει από την αρχή της χρονιάς υψηλούς στόχους και θεωρεί πως είναι μέσα στους στόχους ο σύλλογος. Θεωρεί ότι στο πρώτο παιχνίδι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, ενώ υποστήριξε ότι το γκολ του Κούρτιτς ήταν μία άτυχη στιγμή. Όμως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πιστεύει ότι θα καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο τρόπος παιχνιδιού της Γάνδης εξαρτάται πάντα από τον αντίπαλο. Όσον αφορά τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ θα πάει σε ένα παιχνίδι υψηλής πίεσης και θα ψάξει το γρήγορο γκολ για να μην χρειαστεί να ξοδέψει τα 90 λεπτά. Ο αγωνιστικός χώρος είναι κάκιστος», είπε ο Στέφαν Σμετ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags