Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάος στην Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό! Παίκτης έκανε χειρονομία στον κόσμο της ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 23:25:00

Χάος στην Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό! Παίκτης έκανε χειρονομία στον κόσμο της ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χάος στην Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό! Παίκτης έκανε χειρονομία στον κόσμο της ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σοβαρό επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα των Κόκκινων Διαβόλων με την Ατλέτικο και τον αποκλεισμό των Άγγλων, όταν ποδοσφαιριστής της ομάδας αντέδρασε στις αποδοκιμασίες του κόσμου κάνοντας χειρονομία προς αυτούς. 

Μάρκους Ράσφορντ: Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον κόσμο της ομάδας να είναι στα... κάγκελα μετά την ήττα και τον αποκλεισμό, με τον Βρετανό επιθετικό να δέχεται ύβρεις και αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του αποχωρώντας από το Ολντ Τράφορντ με τον ίδιο να αντιδρά και να κάνει χειρονομία προς αυτούς κάτι που προκάλεσε σάλο.

«Αυτό το βίντεο μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβή συμπεράσματα. Εδώ κι εβδομάδες με παρενοχλούν, απειλούν, αμφισβητούν και χθες έχασα τον έλεγχο. Είμαι άνθρωπος. Όταν ακούς και διαβάζεις όλα αυτά τα πράγματα εναντίον σου καθημερινά επηρεάζεσαι. Κανένας δεν είναι πιο αυστηρός με την απόδοσή μου από μένα. Όμως αυτό το βίντεο είναι αποσπασματικό. Με παρενοχλούσαν από την πρώτη στιγμή που έφυγα από το γήπεδο και δεν έβαλαν στο στόχαστρο μόνο την απόδοσή μου. Έψαχναν μια κακή αντίδραση από μένα και τα τηλέφωνα ήταν έτοιμα να την καταγράψουν. Θα έπρεπε να τους αγνοήσω και να φύγω, έτσι; Θέλω να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα: Πρώτον, ότι είπα σε αυτόν που με έβριζε να έρθει να μου τα πει κατά πρόσωπο και, δεύτερον, χρησιμοποίησα το δάχτυλό μου για να τον φωνάξω στο μέρος μου να μου τα πει. Δεν έκανα χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο. Είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Αυτό που έκανα ήταν ανόητο, αλλά είμαι άνθρωπος και ενήργησα έτσι», έγραψε στην απολογία του ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags