Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Ανατροπή" με τη νέα μεταγραφή της ΑΕΚ - Ο Κριχόβιακ... έκοψε Μπουχαλάκη - Πιο ακριβός ο Έλληνας!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-16 21:34:00

"Ανατροπή" με τη νέα μεταγραφή της ΑΕΚ - Ο Κριχόβιακ... έκοψε Μπουχαλάκη - Πιο ακριβός ο Έλληνας!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Ανατροπή" με τη νέα μεταγραφή της ΑΕΚ - Ο Κριχόβιακ... έκοψε Μπουχαλάκη - Πιο ακριβός ο Έλληνας!

Απίστευτη καραμπόλα με τον άσο του Ολυμπιακού και τον Πολωνό που πληρώθηκε... χρυσάφι και ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει μόνο στα πλέι οφ με την Ένωση. Πώς συνδέονται οι δύο χαφ και οι τελευταίες πληροφορίες για το ενδεχόμενο νέας προσθήκες από Ρωσία-Ουκρανία στους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το αυγουστιάτικο "μπραντεφερ" Κριχόβιακ - Μπουχαλάκη στην Κράσνονταρ και πως οι Ρώσοι επέλεξαν τον Πολωνό απο μια short list 3 υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Σουηδό Ολσον...

Επίσης, γιατί δεν υπάρχει στο προσκήνιο "νέος Κριχόβιακ" για 8 με 9 ματς στην ΑΕΚ...

Όλες οι απαντήσεις στον σημερινό "Ευαγγελιστή"

ΑΕΚ: κόντρα σε όσα γράφονται με... πρωτοβουλία (είναι αλήθεια) περισσότερο των ΜΜΕ, δεν δουλεύει καμία υπόθεση... νέου Κριχόβιακ! Το ο τι έχει τις κεραίες της "ανοικτές" και ο τι δέχεται και αξιολογεί υποψηφιότητες, είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζεται... παραπλανητικά στα δημοσιεύματα. "Νέος Κριχόβιακ" δεν πρόκειται να έρθει στην ΑΕΚ τώρα, δηλαδή μόνο για 8 ή 9 ματς των πλέι οφ. Ντεφάκτο αυτό που σας γράφω. Αν προκύψει κάτι, για παίκτη ρωσικής ή ουκρανικής ομάδας, θα είναι με την προοπτική μακροχρόνιας και όχι τρίμηνης συνεργασίας.

ΚΡΙΧΟΒΙΑΚ/ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: σημειολογικά να αποκαλύψουμε πως τον περασμένο Αύγουστο ο Πολωνός  κέρδισε στην τελική ευθεία τον Ανδρέα Μπουχαλάκη (και έναν ακόμη υποψήφιο) για την Κράσνονταρ! Τι εννοώ; Η ρωσική ομάδα είχε προηγουμένως (21 Ιουλίου) πουλήσει τον διεθνή Σουηδό αμυντικό μέσο Κρίστοφερ Ολσον με 4 εκατομμύρια στην Αντερλεχτ. Ψάχνοντας , λοιπόν, τον αντικάταστάτη του κατέλήξε σε μια short list 3 ονομάτων. Κριχόβιακ και "Μπούχα" ήταν στις δυο πρώτες θέσεις και τελικά επιλέχθηκε ο αρχηγός της Πολωνίας, για τον οποίο μάλιστα πληρώθηκαν 4.000.000 στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο δε Μπουχαλάκης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν ακριβότερος αφού οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται να τον κοστολογούσαν με 5.000.000 ευρώ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άλλους δύο Κριχόβιακ η ΑΕΚ - Δύσκολα ο Σάντος γιατί... - Αυτός έχασε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags