Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ψάχνονται στον Παναθηναϊκό για επιθετικό - Αν δεν νικήσει τον Άρη τότε θα..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 13:52:00

"Ψάχνονται στον Παναθηναϊκό για επιθετικό - Αν δεν νικήσει τον Άρη τότε θα..."

Sportdog Team
"Ψάχνονται στον Παναθηναϊκό για επιθετικό - Αν δεν νικήσει τον Άρη τότε θα..."

Γιατί είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής με το Τριφύλλι, ποιοι θα παίξουν κόντρα στους Κίτρινους και οι πιθανότητες για απόκτηση παίκτη από Ρωσία και Ουκρανία.
 

Να κάνει το… καθήκον του απέναντι στον Άρη με όσους παίκτες έχει διαθέσιμους, προκειμένου να εκμεταλλευθεί την διακοπή του πρωταθλήματος πρέπει ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα έχει μια καλή 11δα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει με τον Άρη. Μετά ακολουθεί η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και θα μπορέσει να ανασυνταχθεί. Θα του κάνει καλό, για να γυρίσουν οι απόντες. Αν δεν το πάρει το ματς θα πάμε σε μια διακοπή με γκρίνια και προβλήματα. Λογικό, αφού ο Παναθηναϊκός θα είναι στο -5 από την Ευρώπη. Δεν μπορεί να ρισκάρει να βγει Ευρώπη από το Κύπελλο, είναι και η Λαμία αλλά και ένας εκ των ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακού μετά. Είναι μια ζαριά ο τελικός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι Βέλεθ και Ιωαννίδης έκαναν ξανά θεραπεία σήμερα και πως δεν το βλέπει να προλαβαίνουν το ματς με τον Άρη, σε αντίθεση με τον Αϊτόρ, αλλά περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν αύριο.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ΑΟ θα γίνει στις 30 Μαρτίου, όπου τα μέλη θα ψηφίσουν ναι ή όχι στην Διπλή Ανάπλαση και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το γηπεδικό.

Ενώ ερωτηθείς για τις μεταγραφές των «πράσινων» σημείωσε ότι ήδη «ψάχνονται» για έναν επιθετικό, ο οποίος θα αποκτηθεί δεδομένα το καλοκαίρι.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags