Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καλοστημένο κόλπο με ΑΕΚ και Ρακίτσκι - Θα... βγάλει από την 11αδα τον Μάνταλο ο Κριχόβιακ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 14:45:00

"Καλοστημένο κόλπο με ΑΕΚ και Ρακίτσκι - Θα... βγάλει από την 11αδα τον Μάνταλο ο Κριχόβιακ"

Sportdog Team
"Καλοστημένο κόλπο με ΑΕΚ και Ρακίτσκι - Θα... βγάλει από την 11αδα τον Μάνταλο ο Κριχόβιακ"

Οι πιθανότητες για μία ακόμα μεταγραφή από τους Κιτρινόμαυρους και οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Οφρυδόπουλου.
 

Κανένα θέμα Ρακίτσκι δεν προκύπτει στην ΑΕΚ όπως τόνισε ο Κώστας Τσίλης στον αέρα του Over FM 104,9. Ο Ρακίτσκι είναι σε συζητήσεις με τούρκικες ομάδες, ουδέποτε ασχολήθηκε η «Ένωση» με την περίπτωσή του. Είναι ένα καλοστημένο κόλπο των μανατζαρέων ώστε να ανεβάσουν την τιμή του στις διαπραγματεύσεις. Γνωστή τακτική προς όφελος παικτών και μάνατζερ χρόνια τώρα.

Αν αποκτήσει παίκτη αυτή τη στιγμή από την αγορά της Ρωσίας θα πρόκειται για κάποιον που θα μείνει και τις επόμενες σεζόν στην ομάδα. Πιο εύκολη περίπτωση στις διαπραγματεύσεις από του Κριχόβιακ.

Όσον αφορά την πρώτη προπόνηση του Πολωνού μέσου, αναφέρθηκε πως έμοιαζε σα να είναι στα Σπάτα από το Γενάρη. Έδειξε εξαιρετικό «πρόσωπο». Εξέπληξε τους πάντες με το γεγονός πως πήγε νωρίτερα απ’ όλους στο προπονητικό για ποδήλατο και ασκήσεις. Κινήσεις μεγάλου αθλητή και ποδοσφαιριστή από νωρίς.

Ο Οφρυδόπουλος, στις δοκιμές που έκανε, σε ό,τι άσκηση και αν έβαλε, χρησιμοποίησε μαζί τους Σιμάνσκι Κριχόβιακ και μπροστά τους τον Μάνταλο.

Ακόμα, προέβη σε μια εκτίμηση για την πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ και αυτή ήταν:

Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Τσούμπερ, Άμραμπατ ή Λιβάι και Αραούχο.

Δε θα είναι έκπληξη αν από την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη και έπειτα δούμε το 4-3-3, χωρίς Μάνταλο ή Γέφτιτς στο «10». Ο Πολωνός έχει την ικανότητα να δημιουργήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό οπότε μπορεί να έχει αυτή την ευθύνη.

Οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να δουν τι θα κάνουν και με τον Λε Ταλέκ γιατί έχει ένα υψηλό συμβόλαιο. Δεν μπορεί να υπάρχει παίκτης με τέτοιες απολαβές στον πάγκο.

Στο κομμάτι του προπονητή, δεν πρόκειται να σημειωθούν εξελίξεις αν δεν περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και το αν θα είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ ή όχι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags