Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες φωτιά για τον αγώνα στο Βέλγιο - "Ο ΠΑΟΚ έχει του χεριού του τη Γάνδη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 17:44:00

Ατάκες φωτιά για τον αγώνα στο Βέλγιο - "Ο ΠΑΟΚ έχει του χεριού του τη Γάνδη"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά για τον αγώνα στο Βέλγιο - "Ο ΠΑΟΚ έχει του χεριού του τη Γάνδη"

Ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Στάικος Βεργέτης: Ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη στο Βέλγιο, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Για τον αγώνα του Γάνδη-ΠΑΟΚ και στις απουσίες του Δικεφάλου: «Δεν θα ήμουν δυστυχισμένος προπονητής, αν είχα αυτές τις απουσίες. Έχει πολλές αναφορές το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τις οποίες, ομάδες που κρίθηκαν να διεκδικήσουν μια πρόκριση σε ένα σημαντικό αγώνα, οι σημαντικές απουσίες δεν στοίχισαν, οι παίκτες που τους αντικατέστησαν ήταν αντάξιοι.  

Οι παίκτες αυτοί που θα κληθούν να παίξουν σήμερα είναι καλοί ποδοσφαιριστές, εμένα μου αρέσουν όλοι. Είναι από τα παιχνίδια που ο παίκτης έχει τη δίψα να δείξει και να αποδείξει πράγματα και η ομάδα παίζει πιο ατσαλωμένη, παίζει με ένα αίσθημα επιβίωσης. Ο Μούργκ και  Τσόλακ δεν είναι κακοί παίκτες».

Αναφορικά με το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να προκριθεί, απάντησε: «Πιστεύω ότι έχει ένα σκορ καλό, έχει ένα σκορ που του επιτρέπει να διαχειριστεί το παιχνίδι όπως εκείνος θέλει. Εάν καταφέρει να μην δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι μετά η αντίπαλη ομάδα θα αναγκαστεί να ανοιχτεί στο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία στην αντεπίθεση να το αξιοποιήσει».

Για τη Γάνδη: «Είδα μια ομάδα οργανωμένη, αλλά δεν είδα κάτι το εξεζητημένο, άξιο αναφοράς ώστε να έκανα φόκους στους παίκτες μου. Εγώ πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ την έχει του χεριού του. Το παιχνίδι έξω είναι πιο εύκολο, μέσα στην έδρα σου είσαι καταδικασμένος να επιτεθείς να βάλεις γκολ, τώρα που πρέπει να αμυνθείς οργανωμένα και αν μπορέσεις να σκοράρεις, βρίσκοντας τους αντιπάλους ανοργάνωτους,  είναι πιο εύκολη αποστολή».

Τέλος, για ποια απουσία είναι πιο σημαντική για τον ΠΑΟΚ: «Θα τολμήσω να πω τον Κούρτιτς, αλλά είναι όλοι καλοί παίκτες», είπε ο Στάικος Βεργέτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags