Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καραμπόλα εκατομμυρίων για Ονιεκούρου - Καλύτερα Τερίμ από Μαρτίνς - Δεν ξεπουλάει ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 19:00:00

"Καραμπόλα εκατομμυρίων για Ονιεκούρου - Καλύτερα Τερίμ από Μαρτίνς - Δεν ξεπουλάει ο Ολυμπιακός"

του Γιώργου Κτενά
"Καραμπόλα εκατομμυρίων για Ονιεκούρου - Καλύτερα Τερίμ από Μαρτίνς - Δεν ξεπουλάει ο Ολυμπιακός"

Πώς μπορεί να φύγει και τα χρήματα που θέλουν στο Λιμάνι για τον Νιγηριανό! Το ενδιαφέρον από Τουρκία, η μεγάλη πώληση που θα βοηθήσει στην αποχώρησή του και γιατί δεν θέλει να πάει στη Γαλατά ο άσος των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: Τον Κερέμ Αρκτούρκογλου φαίνεται ότι ετοιμάζεται να πουλήσει στη Λιόν η Γαλατασαράι, με αποτέλεσμα το όνομα του νεαρού εξτρέμ των Ερυθρόλευκων να συνδεθεί ξανά τους Τούρκους.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Τσιακίρη, που παρακολουθεί το ρεπορτάζ των ομάδων τού τουρκικού ποδοσφαίρου, και όσα μας είπε για το θέμα είναι πολλά και πολύ σημαντικά.

"Ζητάει 8-10 εκατ. ευρώ - Τον πουλάει με 4,5 - Καλύτερη προσέγγιση Τερίμ σε Ονιεκούρου παρά ο Μαρτίνς"

"Γενικά έχει καλή σεζόν φέτος ο Ακτούρκογλου και η Γαλατά είναι ομάδα που ναι μεν θα πουλήσει ακριβά αλλά χωρίς παζάρια. Θέλω να πω ότι μπορεί να τον κοστολογεί 8 και 10 εκατ. ευρώ αλλά από 4,5 εκατ. και πάνω όποια πρόταση έρθει θα τον πουλήσει. Ειδικά φέτος, που αποκλείεται να βγει Ευρώπη", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος.

Διατηρεί καλό όνομα ο Ονιεκούρου στη Γαλατά, παρά την κακή σεζόν με τον Ολυμπιακό;

"Τρία χρόνια στην Τουρκία ποτέ δεν ήταν βασικός και αναντικατάστατος αλλά ίσως και λόγω Τερίμ ή συστήματος να είχε δείξει περισσότερα. Ο Τερίμ τον είχε σε καλύτερη προσέγγιση σε σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς, στη Γαλατά τον έχουν σε εκτίμηση. Θεωρώ ότι τον εμπιστεύονται, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και τα χρήματα στη μέση".

"Δεν ξεπουλάει ο Ολυμπιακός - Δανεικός με οψιόν - Δεν θέλει Γαλατά ο Ονιεκούρου"

Τι εννοείς;

"Μπορεί να κοστίζει 8-10 εκατ. ο Ακτούρκογλου αλλά όπως είπα και νωρίτερα με ένα ποσό κοντά στα 4,5-5 εκατ. θα τον δώσουν. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, δεν συνηθίζει να ξεπουλάει. Γιατί αν η Γαλατά πάρει 4-5, προφανώς δεν θα θέλει να τα δώσει όλα! Μπορεί να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς ο Ολυμπιακός, αν θέλει να τον ξεφορτωθεί. Κι αν κάνει καλή πορεία του χρόνου με τη Γαλατά είτε να τον πάρει η ομάδα είτε να τον πάρει άλλη ομάδα".

Μπορεί να γίνει αντικαταστάτης του Ακτούρκογλου;

"Ο Ακτούρκογλου παίζει και πίσω από τον φορ, αλλά με μισή σεζόν σε μια μέτρια Γαλατά είναι τόσο εύκολο να τον δώσουν; Το ζήτημα βέβαια δεν είναι αν μπορεί να γίνει αντικαταστάτης του Ακτούρκογλου στη Γαλατά ο Ονιεκούρου, αλλά αν γενικότερα θέλει να πάει στην τουρκική ομάδα".

Επειδή θα βρίσκεται εκτός Ευρώπης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο;

"Ακριβώς! Ο Ονιεκούρου από πέρσι ήθελε να πάει σε ομάδα που παίζει Ευρώπη, για να δείξει πράγματα. Θέλει να φανεί σε κάποια ομάδα που παίζει Ευρώπη, για να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα. Για αυτό ήθελε και τον Ολυμπιακό, για σκαλοπάτι στην καριέρα του. Αν η Γαλατά δεν είναι στην Ευρώπη, που πολύ δύσκολα θα είναι, δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να παίξει σε αυτούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο γκρόσο Μαρινάκη - "Χοντρό" παιχνίδι με Καμπελά - "Άκυρο" Ολυμπιακού σε... Κριχόβιακ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags