Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ.

Ο Δανός Γιόργκεν Μπούρχαρντ θα σφυρίξει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικών ομάδων. Βοηθούς θα έχει τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Αντώνη Σινιοράκη, ενώ διαιτητής VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Γιάκομπ Σούνμπεργκ και τέταρτος ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας.

Ο Ούγγρος Ταμάς Μπόγκναρ διαιτητεύει το Άρης-Παναθηναϊκός. Προέρχεται από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Φέτος είχε δώσει το παρόν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0, ενώ πέρσι στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος και Αθανάσιος Κόλλιας, τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος και στο VAR ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια.

Στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Νικολαΐδη και τον Ανδρέα Γκάμαρη στο VAR. Στα παιχνίδια που θα προηγηθούν χρονικά, το Σάββατο, στο… ντέρμπι παραμονής μεταξύ του Ατρομήτου και του Απόλλωνα Σμύρνης, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Κορέια με τον Μπόγκναρ αυτή τη φορά στο VAR.

Επίσης, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα διαιτητεύσει το ΟΦΗ-Ιωνικός (VAR ο Ευάγγελος Μανούχος), ο Βασίλης Φωτιάς το Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (VAR ο Κωνσταντίνος Περράκης) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Παναιτωλικός-Λαμία (VAR ο Σπυρίδων Ζαμπάλας).