Facebook Pixel ΑΕΚ: "Αυτός θα είναι ο παρτενέρ του Κριχόβιακ με ΠΑΟΚ - Φερνάντο Σάντος και στόπερ η ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-18 19:51:00

"Αυτός θα είναι ο παρτενέρ του Κριχόβιακ με ΠΑΟΚ - Φερνάντο Σάντος και στόπερ η ΑΕΚ"

Sportdog Team
"Αυτός θα είναι ο παρτενέρ του Κριχόβιακ με ΠΑΟΚ - Φερνάντο Σάντος και στόπερ η ΑΕΚ"

Ποιο είναι το πλάνο της Ένωσης για το ντέρμπι της Κυριακής και οι μεταγραφικές εξελίξεις.

Ο Κώστας Τσίλης μίλησε για τις σηζητήσεις που γίνονται στην ΑΕΚ με σκοπό την απόκτηση παίκτη, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Τρεις παίκτες εκτός λόγω ίωσης

Ο Κώστας Τσίλης αναφέρθηκε σε τρεις παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δε προπονήθηκαν λόγω ίωσης. Ο λόγος για τους Γκαρσία, Σβάρνα και Λε Ταλέκ. Πιο σημαντικό πλήγμα για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ. Για τον οποίο θα φανεί στην αυριανή προπόνηση, αν θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο παίκτες, οι οποίοι λογίζονται λιγότερο ως βασικοί.

Κριχόβιακ- Σιμάνσκι στα χαφ

Όσον αφορά τους παίκτες που θα παίξουν μαζί στον άξονα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, πιο πιθανό σενάριο είναι το Κριχόβιακ- Σιμάνσκι. Ο πρώτος έχει ενθουσιάσει τους πάντες στα Σπάτα, λόγω του επαγγελματισμού και της ετοιμότητας του. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι φαίνεται πως θα είναι ο παρτενέρ του Κριχόβιακ, καθώς μιλάνε την ίδια γλώσσα και ο δεύτερος είναι πιο συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα.

Θα υπάρξει υποστήριξη από το κόσμο τη Κυριακή

Για την προσεύλευση του κόσμου στο ματς της Κυριακής (20/3) αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα. Όχι σε μεγάλα επίπεδα, αλλά η εμφάνιση της Ένωσης στη Λεωφόρο, σε συνδυασμό με τη μεταγραφή Κριχόβιακ, «ζέστανε» το κόσμο. Σίγουρα θα είναι παραπάνω από τα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εξετάζει και άλλους παίκτες η ΑΕΚ

Στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για τη νέα χρονιά. Κατά βάση η  θέση που απασχολεί περισσότερο είναι του στόπερ. Βέβαια στην ΑΕΚ τίποτα δεν είναι σίγουρο, τουλάχιστον μέχρι τον ερχομό του νέου προπονητή. Ο πρώτος στόχος είναι ο Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο θα μάθουμε εάν τελικά θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ, στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη. Μέχρι τότε, δεν μπορούν να γίνουν περαιτέρω σηζητήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags