Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρέμουν την Τούμπα στην Μαρσέιγ - Ατάκες και για Λουτσέσκου
| 2022-03-18 23:32:00

Τρέμουν την Τούμπα στην Μαρσέιγ - Ατάκες και για Λουτσέσκου

Sportdog Team
Τρέμουν την Τούμπα στην Μαρσέιγ - Ατάκες και για Λουτσέσκου

Τις σκέψεις του αναφορικά με τον Δικέφαλο του Βορρά έδωσε στην δημοσιότητα με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των Μασσαλών τονίζοντας ότι η ελληνική ομάδα είναι δυνατή με καταξιωμένο προπονητή.

Πάμπλο Λονγκόρια: Δηλώσεις για την κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ έκανε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ όπου και αναφέρθηκε τόσο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και στην πορεία της ελληνικής ομάδας φέτος, ενώ δεν ξέχασε να μιλήσει και για την Τούμπα.

«Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις έναν ελληνικό σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους της ως τώρα. Μια ομάδα που, για παράδειγμα, απέκλεισε τη Μίντιλαντ, μια ομάδα ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα που παίζει δυναμικά και έχει έναν καταξιωμένο προπονητή. Εμείς, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την ατμόσφαιρα της Τούμπας, με αφοσιωμένους οπαδούς που δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα. Θα πρέπει πρώτα να τα βάλουμε με τον ΠΑΟΚ και μετά να δούμε τη συνέχεια του θεσμού», είπε ο Πάμπλο Λονγκόρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags