Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν θα παίξει με Μαρτίνς ο Φορτούνης - Σκέψεις να τον πουλήσουν - Γι’ αυτό δεν.. τραβάει ο Μανωλάς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-19 10:00:00

"Δεν θα παίξει με Μαρτίνς ο Φορτούνης - Σκέψεις να τον πουλήσουν - Αυτό είναι το... θέμα με Μανωλά"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν θα παίξει με Μαρτίνς ο Φορτούνης - Σκέψεις να τον πουλήσουν - Αυτό είναι το... θέμα με Μανωλά"

"Επιθετικός μαζί με Ελ Αραμπί και γρήγορος αριστεροπόδαρος εξτρέμ"! Ο Σάκης Τσιώλης σχολιάζει την επικαιρότητα των Πειραιωτών, τα μεταγραφικά σενάρια που τους θέλουν να ψάχνουν 10αρι και κεντρικό αμυντικό και εξηγεί τι συμβαίνει με τον πρώην άσο των Νάπολι και Ρόμα, που γνωρίζει πολύ καλά!

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση των Φορτούνη και Μανωλά ο Σάκης Τσιώλης, σε συνέντευξή του στο sportdog, με αφορμή τα ρεπορτάζ που θέλουν τους Πειραιώτες να κινούνται για την απόκτηση 10αριού και στόπερ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στους λόγους που ακόμα δεν βλέπουμε τον… κανονικά Μανωλά, τη μεταγραφή εξτρέμ που θα γίνει, αλλά και την «αποτυχία» στα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα!

Αναλυτικά όσα είπε:

Ποια είναι η άποψή του για την ανανέωση στο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί και πώς πρέπει να παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του;

"Ανεξάρτητα ότι δεν υπάρχει σαν τον Κώστα άλλος παίκτης στην Ελλάδα, ένας παίκτη που κάνει 15-20 ασίστ και 8-10 γκολ τον χρόνο, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αλλά για να παίξει ο Φορτούνης θα πρέπει το σύστημα να είναι 4-2-3-1, για να υπάρξει 10άρι που είναι η θέση του Φορτούνη", ανέφερε αρχικά ο πεπειραμένος τεχνικός:

"Για να δούμε αν χρειάζεται να αποκτήσει 10άρι, πρέπει να δούμε αν θα παίξει με 10άρι πίσω από τον επιθετικό. Αν το κάνει αυτό, που τώρα δεν το κάνε,  τότε σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί ο Φορτούνης που πρέπει να παίζει εκεί και όχι ο Καρβάλιο, ο Βαλμπουενά ή ο Αγκιμπού. Αν αποφασίσει να παίξει έτσι ο Μαρτίνς, ο Φορτούνης είναι η λύση. Αλλά δεν θεωρώ ότι θα το κάνει, πιθανόν να έχουν σκεφτεί να τον πουλήσουν κιόλας".

Πλην του Φορτούνη ένας ακόμα παίκτης επιπέδου  που γνωρίζετε καλά, από τη συνεργασία σας, είναι ο Μανωλάς. Πώς τον βλέπετε το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στο Λιμάνι και τι πιστεύετε για το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι θα αποκτηθεί στόπερ το καλοκαίρι;

"Στο πρώτο διάστημα έχει θέμα με τον ρυθμό του, αλλά αυτό είναι κάτι που φτιάχνεται. Όταν ξεκουραστεί το καλοκαίρι και στη συνέχεια κάνει προετοιμασία, θα είναι ξανά ηγετικός. Επίσης, ο Σωκράτης είναι πολύ δύσκολο να μείνει έξω από την ομάδα. Το πιο πιθανό για να ψάχνει στόπερ ο Ολυμπιακός είναι α) Να παίξει με τρία στόπερ τη νέα χρονιά ή β) Να πουλήσει τον Σισέ. Ενδεχομένως σκέφτεται να πουλήσει τον Σισέ, οπότε θα αποκτήσουν στόπερ για να υπάρχει μια ακόμα λύση".

Αραμπί και παραμονή; Ακόμα κι αν μείνει, θέλει φορ;

"Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει έναν επιθετικό, αν ήμουν στον Ολυμπιακό θα κρατούσα και τον Αραμπί για να τον αξιοποιήσω ( υπάρχουν μετρήσεις που, ανεξάρτητα ηλικίας, δείχνουν για πόσο μπορεί να παίζει ένας ποδοσφαιριστής, αξιολογείται αν μπορεί να παίξει ακόμα και μέχρι 40) αλλά θα έπαιρνα και έναν ακόμα επιθετικό γιατί στο 70-80% των αγώνων η ομάδα πρέπει να παίζει με δύο επιθετικούς".

Το θέμα του εξτρέμ;

"Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός με τον Μασούρα στα άκρα δεν έχει πρόβλημα από τη μία πλευρά, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τη θεση του ο Μασούρας. Εκεί που ενδεχομένως πρέπει να γίνει κάτι είναι με ένα αριστεροπόδαρο και γρήγορο, που να μπορεί να γυρίζει την μπάλα σωστά στην περιοχή".

Υπάρχει κάτι άλλο που θέλετε να πείτε;

"Σκέφτομαι ότι ετοιμάστηκε μια ομάδα για δύο μήνες προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αταλάντα, για να αντιμετωπίσει ένα συγκεκριμένο σύστημα και μου έκανε εντύπωση πως διαχειρίστηκαν αυτά τα δύο παιχνίδια. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσουν την πρόκριση μέχρι το τέλος, έφεραν τον Μανωλά, είχαν χρόνο, θα μπορούσαν να μπουν και να κλειδώσουν τα παιχνίδια, αλλά δεν έγινε αυτό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διαφωνία" Κριχόβιακ με δύο "βαριά" ονόματα της ΑΕΚ - Παραμύθια για Φενέρ, οκταψήφια ποσά για Σισέ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags