Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεύτερη επιστροφή μετά τον... Σάντος - Φορ με συμβόλαιο 1.5 εκατ. - "Διώχνει" top όνομα από την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-19 12:30:00

Δεύτερη επιστροφή μετά τον... Σάντος - Φορ με συμβόλαιο 1.5 εκατ. - "Διώχνει" top όνομα από την ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεύτερη επιστροφή μετά τον... Σάντος - Φορ με συμβόλαιο 1.5 εκατ. - "Διώχνει" top όνομα από την ΑΕΚ!

Έντονη φημολογία για μία μεγάλη μεταγραφή που φέρνει εξελίξεις! Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα... καυτό για την Ένωση, που προχωράει σε σημαντικές αλλαγές. Μάλιστα, τα σενάρια θέλουν τους κιτρινόμαυρους να ασχολούνται για ακόμα μία φορά με "επιστροφές", καθώς το όνομα του Φερνάντο Σάντος δεν είναι το μοναδικό που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων!
 

Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αν και είναι σαφές ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τη θέση που θα πάρει η ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα των πλει οφ συν, φυσικά, την έλευση του νέου τεχνικού.

Γιατί, για παράδειγμα, αν έρθει ο Φερνάντο Σάντος που βρίσκεται στην κορυφή τής λίστας των ανθρώπων του συλλόγου, όλα θα κινηθούν γύρω από τις δικές του απαιτήσεις. Το ίδιο θα συμβεί με όποιον προπονητή επιπέδου Σάντος έρθει στην ομάδα, καθώς αποτελεί απόφαση να έχει ρόλο και στα μεταγραφικά.

Παρόλα αυτά υπάρχουν εξελίξεις στην Ένωση που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τον νέο προπονητή και τη θέση που θα πάρει η ομάδα στα πλέι οφ, όπως για παράδειγμα η απόφαση ομάδας και Ανσαριφάρντ για να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Ιρανός άσος δεν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στη σκιά του Αραούχο, η Ένωση δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει ο Καρίμ από το ρόστερ της και πηγαίνουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

 

Με αφορμή αυτό το ρεπορτάζ, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες σκέψεις για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του Ανσαριφάρντ στο ρόστερ. Με το όνομα του Έκι Πόνσε, που πριν από μερικά χρόνια είχε περάσει από την ομάδα και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις, να επανέρχεται από ορισμένους κύκλους στο προσκήνιο.

Μόνο που δεν φαίνεται να προκύπτει ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση από τη διοίκηση, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Πόνσε δεν μπορεί να είναι λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ και, από τη στιγμή που για την ίδια θέση υπάρχει ο Αραούχο (με επίσης μεγάλο συμβόλαιο), πολύ-πολύ δύσκολα θα προχωρήσει θέμα επιστροφής του Πόνσε.

Η ομάδα θα κινηθεί για αντι-Ανσαριφάρντ, δηλαδή για έναν "βαρύ" επιθετικό, φουνταριστό, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα δίνει γκολ όποτε παίζει. Γιατί βασικός και τη νέα αγωνιστική περίοδο εννοείται ότι θα είναι ο Αραούχο, άρα δεν συντρέχει λόγος για αναζήτηση επιθετικού με τεράστιο συμβόλαιο για να κάθεται στον πάγκο...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διαφωνία" Κριχόβιακ με δύο "βαριά" ονόματα της ΑΕΚ - Παραμύθια για Φενέρ, οκταψήφια ποσά για Σισέ!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags