Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γι' αυτό γύρισε τον Βαρέλα ο Λουτσέσκου - Χατίρι από Σαββίδη-Μπότο - Δυσαρέσκεια Πάμπλο Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-19 19:32:00

Γι' αυτό γύρισε τον Βαρέλα ο Λουτσέσκου - Χατίρι από Σαββίδη-Μπότο - Δυσαρέσκεια Πάμπλο Γκαρσία

GOALάρες by Εvaggelistis
Γι' αυτό γύρισε τον Βαρέλα ο Λουτσέσκου - Χατίρι από Σαββίδη-Μπότο - Δυσαρέσκεια Πάμπλο Γκαρσία

"Τι δουλειά έχεις αυτός εδώ, γιατί μου τον φέρατε..."! Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα του Ουρουγουανού προπονητή όταν είδε τον έμπειρο στόπερ στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Γιατί όμως επέστρεψε τώρα στην πρώτη, τι ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και γιατί το δέχθηκαν από τη διοίκηση.

ΠΑΟΚ: Ο σοβαρός τραυματισμός του Μιχαηλίδη, η ευπάθεια του Κρέσπο στους μυϊκούς τραυματισμούς σε συνδυασμό με την ηλικία του, η επιβάρυνση του Ίνγκασον και η φιλοσοφία του Λουτσέσκου που είναι υπέρ του γκρουπ που υπάρχει και κάνει αποτρεπτική την απόκτηση στόπερ Μάρτη μήνα, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ τον "τελειωμένο" Φερνάντο Βαρέλα!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον επανέφερε στις προπονήσεις και την κανονικότητα της πρώτης ομάδας και με τις ελλείψεις που υπάρχουν στους σέντερ μπακ, το πιθανότερο είναι να του δώσει προσεχώς και κάποιο χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε ο Ρουμάνος προπονητής και εμπιστεύεται και εκτιμάει τον Καποβερντιανό στόπερ, όπως σέβεται και την 6ετία του στο κλαμπ. Άλλωστε με βαριά καρδιά είχε αποδεχτεί την απόφαση του κλαμπ τον Γενάρη, μετά την κατάληξη της υπόθεσης του Γκουτσάβο Βαρέλα τζούνιορ που υπέγραψε στην Μπενφίκα, να... υποβιβαστεί ο Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ Β μέχρι τον Ιούνιο που τελειώνει το συμβόλαιό του και θα φύγει. Ο "στρατηγός" πίστευε και πιστεύει πως και ο Βαρέλα στην πορεία θα βελτιωνόταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ...

ΒΑΡΕΛΑ/1: ο τελευταίος του αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν στις 5 Δεκεμβρίου στην ήττα με 3-2 από τον Ιωνικό στην Νίκαια. Μάλιστα σε εκείνο το ματς ήταν και ο αρχηγός του Λουτσέσκου. Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος εντός του 2021 ο Βαρέλα ήταν στον πάγκο και μετά (το 2022) ... εξαφανίστηκε. Ήταν βασικά απόφαση της διοίκησης εκείνη η "εξαφάνιση" του Βαρέλα και όχι του Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο όμως, τότε να συντάσσεται μαζί της. Και τώρα με τον... περονόσπορο που έχει πέσει στους στόπερ του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου πήρε την πρωτοβουλία για να "επιστρέψει"/επανέφερε τον Βαρέλα. Με τον Μπότο αλλά και την οικογένεια Σαββίδη να συντάσσονται με την επιθυμία του. Πώς να χαλάσουν άλλωστε ... χατίρι στον προπονητή που έγραψε ξανά ιστορία με τον ΠΑΟΚ, οδηγώντας τον για πρώτη φορά στους "8" ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

ΒΑΡΕΛΑ/2: σύμφωνα πάντως με τον αστικό μύθο όταν ο 34χρονος στόπερ "κατέβηκε" στον ΠΑΟΚ Β ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έκρυψε την δυσφορία/δυσαρέσκειά του. Φέρεται μάλιστα να έχει πει... " τι δουλειά έχεις αυτός εδώ. Τι τον φέρατε..."! Εννοείται πως δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει με τον ΠΑΟΚ Β. Λέγεται δε πως από την περασμένη σεζόν ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ήθελε να βλέπει τον Βαρέλα και ο Βαρέλα τον Πάμπλο Γκαρσία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τσαφ" με Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Πηγαίνει σε τεράστια ομάδα - Χαράς ευαγγέλιας στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags