Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: "Περέα μου, Περέα μου"! Παλικαρίσιο "Χ" από ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-20 17:26:00

"Περέα μου, Περέα μου"! Παλικαρίσιο "Χ" από ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
"Περέα μου, Περέα μου"! Παλικαρίσιο "Χ" από ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα Γιάννινα αν και βρέθηκαν πίσω στο σκόρ πήραν ισοπαλία 1-1 κόντρα στους Πειραιώτες για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: "Περέα μου, Περέα μου"! Παλικαρίσιο "Χ" από ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό . Τα Γιάννινα αν και βρέθηκαν πίσω στο σκόρ πήραν ισοπαλία 1-1 κόντρα στους Πειραιώτες για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ισόπαλος 1-1 αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ελ Αραμπί. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν αντίδραση στο δεύτερο με τον Περέα να αποκαθιστά τις ισορροπίες, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Ηπείρου.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος με 68, ενώ ο ΠΑΣ έκτος με 41.

Σημειωτέον, ότι ο ΠΑΣ θα μπορούσε να κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος. Τελικά τα κατάφερε μία αγωνιστική μετά.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά στο γήπεδο με την έναρξη της αναμέτρησης. Προσπάθησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να δημιουργήσει απειλές στην περιοχή των Ηπειρωτών. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 11' με τον Ελ Αραμπί να μην μπορεί να κάνει την προβολή μετά από παράλληλη μπαλιά του Γκάρι Ροντρίγκες. Ένα λεπτό αργότερα είχαν δοκάρι μετά από προσπάθεια του Λαλά, ενώ η κεφαλιά του Σισέ στο 14' έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΣ από εκείνο το σημείο άρχισε να ισορροπεί. Στο 20' προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις με Περέα, ο οποίος δύο λεπτά πιο μετά έχασε φοβερή διπλή ευκαιρία. Ο Κολομβιανός άδειασε τον Σισέ, αλλά τον νίκησε ο Βατσλίκ, ενώ το σουτ του Γκαρντάβσκι στη συνέχεια έδιωξε η άμυνα του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες στάθηκαν άτυχοι με τον τραυματισμό του Σισέ, ο οποίος τραυματίστηκε και στο 30' ο Μανωλάς πήρε τη θέση του. Παρά τις πολλές διακοπές που σημειώθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός κράτησε τη συγκέντρωσή του και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις. Ύστερα από εκτέλεση πλαγίου του Λαλά από δεξιά, ο Ελ Αραμπί έκανε τρομερή κίνηση και νίκησε τον Λοντίγκιν για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ αύξησε τις προσπάθειες για ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους και στο 70' κατάφερα να κάνουν το 1-1. Ύστερα από κόρνερ του Σάλιακα από τα δεξιά, ο Μπουχαλάκης δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα στρώθηκε στον Περέα, ο οποίος σκόραρε από κοντά.

Το ματς πήρε φωτιά με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το γκολ που θα του έδινε ξανά το προβάδισμα. Στο 78' Κάργας και Γκαρντάβσκι, συγκρούστηκαν ο Ελ Αραμπί έγινε αποδέκτης, έστρωσε στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στη συνέχεια ο Ροντρίγκες πρόσθεσε άλλη μία άστοχη προσπάθεια σε αυτήν την πολλαπλή ευκαιρία.

To σκορ παρέμεινε μέχρι τέλους με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στα πλέι οφς, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, για να δει αν θα διατηρηθεί η διαφορά των 12 βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης που είναι δεύτερη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάσκι – Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ (93' Μπρένερ), Γκαρντάβσκι (Λιάτσος) – Ντομίνγκεθ (90' Παντελάκης) – Περέα

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά (82' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ (30' Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μ.Καμαρά (46' Μπουχαλάκης) - Αγκιμπού, Καρβάλιο (64' Βαλμπουενά), Ροντρίγκες (82' Τικίνιο) - Ελ Αραμπί.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας) - Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών) - Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Τοπούζης (Τρικάλων)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags