Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Σοκ και δέος: Βομβαρδισμός Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη - "Κονιορτοποίησε" τη Ρεάλ με 4-0! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-20 23:54:00

Σοκ και δέος: Βομβαρδισμός Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη - "Κονιορτοποίησε" τη Ρεάλ με 4-0! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ και δέος: Βομβαρδισμός Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη - "Κονιορτοποίησε" τη Ρεάλ με 4-0! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο ντέρμπι και ποιο Clasico; Μόνο μία ομάδα υπήρχε στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με την Μπαρτσελόνα να πετυχαίνει έναν ιστορικό θρίαμβο και τη Ρεάλ να γνωρίζει ντροπιαστική ήττα!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Το πολυδιαφημισμένο Clasico του ισπανικού πρωταθλήματος εξελίχθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου πάρτι της Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα του Τσάβι επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πήρε μια τεράστια νίκη με το εμφατικό 4-0 στην έδρα της μισητής αντιπάλου της, με το τελικό σκορ μάλιστα να έχει διαμορφωθεί ήδη από το 53ο λεπτό.

Ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε τον χορό των γκολ με κεφαλιά στο 29', για να ακολουθήσει το 2-0 για τη Μπαρτσελόνα, με νέα κεφαλιά από τον Αραούχο στο 38'. Ο Τόρες έκανε το 3-0 στο 47' μετά από ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σπουδαία εμφάνισή του με δεύτερο προσωπικό γκολ για το τελικό 4-0 στο 53'.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής La Liga, ούσα στην πρώτη θέση με 66 βαθμούς, 9 παραπάνω από τη δεύτερη Σεβίλλη, Η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags