Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Γι’ αυτό αργεί του Βιτάο στον ΠΑΟΚ - Αλλιώς το πρωτάθλημα αν η ΑΕΚ κόψει βαθμούς από Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 16:14:00

"Γι’ αυτό αργεί του Βιτάο στον ΠΑΟΚ - Αλλιώς το πρωτάθλημα αν η ΑΕΚ κόψει βαθμούς από Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Γι’ αυτό αργεί του Βιτάο στον ΠΑΟΚ - Αλλιώς το πρωτάθλημα αν η ΑΕΚ κόψει βαθμούς από Ολυμπιακό"

Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο στόπερ που βρίσκεται στη λίστα των Θεσσαλονικιών και οι νέοι στόχοι για την ομάδα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του OverFM για τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, τη μεταγραφή του Βιτάο και τους στόχους της ομάδας.

Για το ματς με την ΑΕΚ

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο «δικέφαλος του βορρά» παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με μία ενδεκάδα ανάγκης. Λίγο πριν αποχωρήσει η ομάδα για την Αθήνα οι Σάστρε και Ντούγκλας τέθηκαν εκτός αποστολής καθώς είχαν υψηλό πυρετό. Ωστόσο αυτό που αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό ήταν ο Βαρέλα. Ο 34χρονος θα συνεχίσει να παίζει στην πρώτη ομάδα διότι δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές στη θέση του στόπερ. Χαρακτηριστικό ήταν πως εχθές στο ΟΑΚΑ στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν υπήρχε ούτε μία αλλαγή στη συγκεκριμένη θέση.

Παρά τις απώλειες και τα προβλήματα η ομάδα του Λουτσέσκου κατάφερε να πάρει το διπλό. Ήταν πιο στιβαρός και δεμένος σε σχέση με τους γηπεδούχους. Επίσης πολύ σημαντικό το ότι σκόραρε ο Τσόλακ. Ο Κροάτης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και παραμένει αήττητη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ από τη σεζόν 17/18.

Για τη μεταγραφή του Βιτάο

Ο Βραζιλιάνος είναι θετικός στο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ζοσέ Μπότο όπου τον θεωρεί ποδοσφαιρικό του «πατέρα», κάτι το όποιο έχει παίξει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη της μεταγραφής. Βέβαια ο ατζέντης του Βιταό ζητάει παραπάνω προμήθεια και μεγαλύτερο συμβόλαιο, αλλά άμα πει ο παίκτης το ναι στην προσφορά του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή.

Για τους στόχους της ομάδας

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει κλειδώσει το μυαλό του στην Ευρώπη. Μετά την πρόκριση επί της Γάνδης είναι ξεκάθαρο πως θα κοιτάξουν με άλλο μάτι την Ευρώπη. Όμως αν η ΑΕΚ καταφέρει να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θα ρίξει λίγο παραπάνω το βάρος του στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags