Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Τα είπε ο Βαρούχας - Ατάκες φωτιά για το πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟ - "Τα έκαναν μούσκεμα..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 17:11:00

Τα είπε ο Βαρούχας - Ατάκες φωτιά για το πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟ - "Τα έκαναν μούσκεμα..."

Sportdog Team
Τα είπε ο Βαρούχας - Ατάκες φωτιά για το πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟ - "Τα έκαναν μούσκεμα..."

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας όπου και ανέλυσε τις φάσεις στο ντέρμπι των Κίτρινων με τον Παναθηναϊκό.

Παναγιώτης Βαρούχας: Για τα σφυρίγματα στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο πρώην ρέφερι και ο καθηγητής διαιτησίας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Για το ματς Άρης - ΠΑΟ: «Υπάρχει πέναλτι που δεν δόθηκε. Ο διαιτητής είναι δίπλα, το VAR δεν συμμετείχε και πέρασε η φάση. Δύο ξένοι και τα μούσκεψαν. Υπάρχει παράβαση, τον παίκτη τον βρίσκει. Ούτε επαφή με την μπάλα είχε».

Για Κλάτενμπεργκ: «Οι διαιτητές φεύγουν, επεισόδια γίνονται και στα ερασιτεχνικά. Είμαστε υπεύθυνοι και οι διαιτητές, δίνουμε δικαιώματα».

Για το περιστατικό στα ερασιτεχνικά της Ρόδου: «Πήγαν στο γήπεδο, δεν είδαν ότι τα δίχτυα ήταν τρύπια; Μπήκε η μπάλα, βγήκε και πήγε ένας φίλαθλος και το έδειξε στον διαιτητή. Έπειτα, κατακυρώθηκε το γκολ», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags