Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Έτσι έφτιαξε τους παίκτες του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς πριν τον Άρη - Απίστευτα πωρωτική ομιλία
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 22:28:00

Έτσι έφτιαξε τους παίκτες του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς πριν τον Άρη - Απίστευτα πωρωτική ομιλία

Sportdog Team
Έτσι έφτιαξε τους παίκτες του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς πριν τον Άρη - Απίστευτα πωρωτική ομιλία

Ο Σέρβος τεχνικός των Πρασίνων κατάφερε και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πριν τον αγώνα της Κυριακής (20/3) με τους Κίτρινους.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο τεχνικούς του Παναθηναϊκού είχε καταλάβει πριν τον αγώνα με τον Άρη πως η μόνη λύση απέναντι στα πολλά προβλήματα που υπήρχαν πως ήταν να φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες του, ώστε να μπουν... καμικάζι στον αγώνα κάτι που το κατάφερε μιλώντας δύο φορές μαζί τους, μια στο ξενοδοχείο και ακόμα μια στα αποδυτήρια του Βικελίδης.

Στο ξενοδοχείο ο Σέρβος  αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα τακτικής και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει η ομάδα, αναφέροντας και την τριάδα στην άμυνα, ενώ στη συνέχειαεπεσήμανε στους παίκτες του μεταξύ άλλων ότι «στα εύκολα όλοι είναι καλοί και αποθεώνονται. Στα δύσκολα όμως είναι που πρέπει να δείχνεις προσωπικότητα, να αναλαμβάνεις ευθύνες και να βγαίνεις μπροστά. Αυτό είναι ένα ματς πολύ καθοριστικό για την Ευρώπη, ένα ματς που πρέπει να δείξετε καρδιά και άντερα. Στα δύσκολα πρέπει να φανούμε δυνατοί και να το δείξουμε σε όλους».

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα δείξουμε εάν μπορούμε ή δεν μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε. Είμαστε Παναθηναϊκός! Πάμε να τα δώσουμε όλα, πάμε να το πάρουμε», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν την έναρξη του αγώνα με τον Άρη, κάτι που όπως είδαμε έκανε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να τα δώσουν όλα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags