Facebook Pixel ΕΠΟ: Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε ΕΠΟ - Αυγενάκη - Χοντρές ατάκες για τον τελικό Conference League και... Κρήτη
| 2022-03-21 23:52:00

Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε ΕΠΟ - Αυγενάκη - Χοντρές ατάκες για τον τελικό Conference League και... Κρήτη

Sportdog Team
Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε ΕΠΟ - Αυγενάκη - Χοντρές ατάκες για τον τελικό Conference League και... Κρήτη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε μέλος της ελληνικής Ομοσπονδίας όπου και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της μεταφοράς του τελικού του Conference League από την Αλβανία στην χώρα μας.

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το  Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπου και μίλησε για το ενδεχόμενο μεταφοράς του τελικού του Conference League από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Για τα όσα ακούγονται αναφορικά με την μεταφορά του τελικού του Conference League στην Ελλάδα: «Υπάρχει παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη με βάση την πληροφόρηση που έχω για να μην υπογράψουν τα αρμόδια υπουργεία την μεταφορά μίας μεγάλης διοργάνωσης στην Ελλάδα, γιατί αυτός δεν θα μπορούσε να γίνει στο Παγκρήτιο. Το γήπεδο της Κρήτης χρειαζόταν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές που ζητούσε η UEFA και τότε είχε αναλάβει να το κάνει αυτό το Υπουργείου Αθλητισμού αλλά δεν έγινε ποτέ, για αυτό και εμείς δεν το συμπεριλάβαμε το γήπεδο στην πρότασή μας γιατί θα γινόμασταν ρεζίλι».

Για να προσθέσει: «Εμείς δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για την μεταφορά του τελικού στην Ελλάδα, θα πρέπει να έχουμε κάτι επίσημα. Έχουμε αιτηθεί για την διεξαγωγή της διοργάνωσης για το 2023 και για αυτό μπήκε και η Ελλάδα στη λίστα με τις χώρες που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τον θεσμό. Νομίζω πως είναι δύσκολο να προετοιμάσουμε ένα γήπεδο για έναν τελικό ενώ δεν είναι έτοιμο και αυτό να γίνει μέσα σε δύο μήνες»

Ενώ για την επόμενη ημέρα της ΕΠΟ: «Δεν μπορούν κάποιοι δημοσιογράφοι να φέρνουν στο προσκήνιο και να προσπαθούν να επιβάλλουν τον κύριο Μπαλτάκο ως μία διάδοχη κατάσταση στην προεδρία της ΕΠΟ. Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι επόμενες ημέρες είναι αυτές που θα δείξουν το τι θα συμβεί στην προεδρία εκτός από τον Δημητρίου και τον Μπαλτάκο υπάρχει και ο Αντωνίου για τις εκλογές της 1ης Ιουνίου», είπε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags