Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στα... κόκκινα πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟΚ - Κίνδυνος για ζημιά - Αλλαγή πλάνου από Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 19:12:00

Στα... κόκκινα πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟΚ - Κίνδυνος για ζημιά - Αλλαγή πλάνου από Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στα... κόκκινα πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟΚ - Κίνδυνος για ζημιά - Αλλαγή πλάνου από Λουτσέσκου

"Καμπανάκι" για ένα απο τα πιο σημαντικά... γρανάζια της ομάδας. Ο Ραζβάν θα ήθελε να μην τον βγάζει ούτε λεπτό την ενδεκάδα, όμως ενημερώθηκε πως πρέπει να "πατήσει φρένο" και να τον ξεκουράσει.

ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακά διαφορετική είναι η εικόνα τού Αντρίγια Ζίβκοβιτς το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα του Δικεφάλου, δεδομένου ότι δεν θυμίζει καθόλου τον παίκτη που είδαμε στην αρχή της σεζόν. Ειδικά στο ντέρμπι εναντίον τής ΑΕΚ ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένος από το γήπεδο, είτε το διάστημα της παρουσίας του στον άξονα είτε όταν πήγε στα πλάγια.

Το sportdog έψαξε λίγο το θέμα και αυτό που έμαθε από τη Θεσσαλονίκη, από εντελώς αξιόπιστη πηγή, είναι το προφανές: Ο Σέρβος άσος είναι πολύ κουρασμένος! Γιατί από την αρχή τής σεζόν παίζει Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή και, προφανώς, έχει "σκάσει".



Στον Δικέφαλο, μάλιστα, το γνωρίζουν καλά, καθώς τα εργομετρικά που τον υποβάλλουν δείχνουν ότι η κατάστασή του είναι οριακή και οι γιατροί του συλλόγου επιμένουν ότι πρέπει να ξεκουραστεί. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι είναι τόσο πολύτιμος στον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που δεν γίνεται να καθίσει στον πάγκο!  

Σε μια χρονιά με πολλά προβλήματα και, κυρίως, κακό σχεδιασμό και ελλείψεις στο ρόστερ, η παρουσία τού Ζίβκοβιτς είναι τουλάχιστον υπεραπαραίτητη στην 11άδα, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να το δει διαφορετικά: Τον φρενάρουν για να μπορεί να πάρει κάποιες ανάσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θλίψη" με Τσούμπερ, απαγορεύεται να μείνει πάγκο ο Μάνταλος - Στην... τσίτα ο Ολυμπιακός λόγω ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags