Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επεισόδιο στη Φενέρ… λόγω Πέλκα - Περιμένει Μαρτίνς ο Φορτούνης - "Όχι" Λουτσέσκου για Κριχόβιακ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 23:29:00

Επεισόδιο στη Φενέρ… λόγω Πέλκα - Περιμένει Μαρτίνς ο Φορτούνης - "Όχι" Λουτσέσκου για Κριχόβιακ

GOALάρες by Εvaggelistis
Επεισόδιο στη Φενέρ… λόγω Πέλκα - Περιμένει Μαρτίνς ο Φορτούνης - "Όχι" Λουτσέσκου για Κριχόβιακ

Ο Μίτριτσα που έγινε... Μπίσεσβαρ και η εξήγηση Ραζβάν για τους λόγους που καθυστέρησε πολύ να αποδώσει. Τι συμβαίνει με τον Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, το... σκηνικό με Οζίλ στον τουρκικό σύλλογο και γιατί ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε τώρα τον Πολωνό άσο στην Τούμπα για εννιά μήνες. Πάντως μην... αποκλείετε να κάνει μεταγραφή ο Δικέφαλος!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Παρασκήνια με πρωταγωνιστες Οζίλ - Πέλκα, Φορτούνη - Μαρτίνς, Μίτριτσα - Λουτσέσκου αλλά και το μοναδικό...παραυθυράκι που μπορεί να γίνει μεταγραφή απο Ρωσσία - Ουκρανία στον ΠΑΟΚ τώρα.

Ο Ευαγγελιστής γράφει στις GOALάρες...

ΠΕΛΚΑΣ: "υπέγραψε" την νίκη ανατροπή της Φενέρ με το πανέμορφο φαλτσαριστό σούτ του στο 89´ (2-1), κόντρα στην Κόνιασπορ του Χασάν. Το "μυστικό" πάντως ήταν στο πως πάτησε ο άσος πριν την εκτέλεση. Μπορεί η Τράμπζονσπορ να έχει ήδη... βγει πρωταθλήτρια στην Τουρκία  αλλά γίνεται "μάχη" για την 2η θέση που βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και με το γκολ του Δημήτρη Πέλκα τα "καναρίνια" κέρδισαν και μείωσαν στους 2 βαθμούς την διαφορά από την δεύτερη Κόνιασπορ. Ο διεθνής Έλληνας μέσος έχει ξαναβρεί την φόρμα του, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και μπορεί στο τέλος της σεζόν να εξελιχθεί σε game changer της Φενέρ.

Την Κυριακή πάντως έγινε άθελα... αφορμή για "θερμό" επεισόδιο στα αποδυτήρια της Φενέρ! Όταν ο κόουτς Καρτάλ ανακοίνωσε στον Μεζούτ Οζιλ πως θα γινόταν αλλαγή αφού θα περνούσε στην θέση του ο Πέλκας, ποιός είδε τον πρώην διεθνή Γερμανό μέσο και δεν τον φοβήθηκε. Αντέδρασε άσχημα σε βάρος του προπονητή του, σε βαθμό που έλεγαν/σχολίαζαν στην Φενέρ  πως αν δεν τον δικαίωνε ο Πέλκας με το νικητήριο γκολ του στο 89', ο Καρτάλ θα είχε...σήμερα πρόβλημα λόγω της οργής του σούπερ σταρ Οζίλ!

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Το νιώθει, το λέει και το δείχνει αφού συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, περιμένοντας την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς. Την οποία πάντως μέχρι τώρα ο Πορτογάλος δεν του την έχει δώσει. Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος, διψάει για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Βέβαια το θέμα είναι τι λέει/τι σκέφτεται για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη και ο Πορτογάλος κόουτς. Θα φανείς στα... προσεχώς. Θυμίζω πως ο διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2023 στους "ερυθρόλευκους" και με αποδοχές 1.500.000 ευρώ...

ΜΙΤΡΙΤΣΑ: στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ έγινε κάτι σαν Μπίσεσβαρ όταν παίζει κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος εξτρέμ έχει κλάση αλλά και μεγάλα μέχρι τώρα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ο συμπατριώτης του προπονητής όμως, που τον πήγε στην Τούμπα (προσωπική του μεταγραφή) τον πιστεύει πολύ  και θεωρεί πως θα κάνει σπουδαίο φίνις. Όταν πάντως ακούς τον Λουτσέσκου να μιλάει για τον Μιτρίτσα, τον δικαιολογεί για την φετινή του σεζόν επειδή δεν έκανε προετοιμασία! Με προετοιμασία δηλαδή θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστος παίκτης σε διάρκεια.

ΠΑΟΚ/ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: η ΦΙΦΑ δίνει τις δυνατότητες στις ομάδες που παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να δηλώσουν στις λίστες του μέχρι δυο παίκτες που θα αποκτήσουν από Ρωσία ή Ουκρανία. Αυτό σε συνδυασμό με τα ματς που έρχονται με τη Μαρσέιγ, θα μπορούσε να αποτελέσει συνθήκη για τον "δικέφαλο" για να κάνει μεταγραφή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως, δεν ψήνεται να κάνει προσθήκη στο γκρούπ του Μάρτιο ή Απρίλη μήνα. Είναι κόντρα στις...αρχές, την φιλοσοφία του, ως προπονητή. Δεν θα έπαιρνε ποτέ, για παράδειγμα, έναν Κριχόβιακ( για 9 ματς). Ας μην κλείσουμε πάντως το μεταγραφικό παράθυρο στο ΠΑΟΚ, γιατί αν βρεθεί μια πραγματική ευκαιρία, με προοπτική να μείνει και την επόμενη σεζόν, τότε - και μόνο - θα γίνει μεταγραφή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θλίψη" με Τσούμπερ, απαγορεύεται να μείνει πάγκο ο Μάνταλος - Στην... τσίτα ο Ολυμπιακός λόγω ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags