Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: "Στράβωσαν" στον ΠΑΟΚ με Μπίσεσβαρ - Δεν πιστεύουν τι έκανε - Τους ανακοίνωσε... ότι φεύγει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 13:34:00

"Στράβωσαν" στον ΠΑΟΚ με Μπίσεσβαρ - Δεν πιστεύουν τι έκανε - Τους ανακοίνωσε... ότι φεύγει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Στράβωσαν" στον ΠΑΟΚ με Μπίσεσβαρ - Δεν πιστεύουν τι έκανε - Τους ανακοίνωσε... ότι φεύγει!

Ενοχλημένοι στην ομάδα με την απόφασή του που δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα, λίγο πριν τα πολύ σημαντικά παιχνίδια του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 

ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Εσωτερικό κράξιμο υπάρχει στον Δικέφαλο για τον άσο από το Σουρινάμ (-ολλανδική αποικία στη Λ. Αμερική, που ανεξαρτητοποιήθηκε ως κράτος το 1975), καθώς η απόφασή του να συμμετάσχει στο φιλικό με την Ταϊλάνδη δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

 

Ο πεπειραμένος άσος είχε συμμετοχή και στην εθνική Νέων της Ολλανδίας, αλλά η νέα του καψούρα είναι η εθνική του Σουρινάμ - Με την οποία έχει αγωνιστεί 6 φορές (3 στα προκριματικά του Μουντιάλ και άλλες 3 στο Gold Cup).

 

Προφανώς ο προπονητής τού εθνικού συγκροτήματος, Στάνλεϊ Μένζο, θέλει έναν παίκτη με την εμπειρία και τις παραστάσεις τού Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην ομάδα του. Αλλά από τον ΠΑΟΚ υπάρχει μια σχετική μουρμούρα για την απόφασή του να δώσει το παρόν σε ένα παιχνίδι που είναι αδιάφορο για κάποια βαθμολογία και, κυρίως, είναι τόσο μακρινό (άρα έξτρα καταπόνηση).

 

Προφανώς κανείς δεν θα του αρνηθεί να πάει σε υποχρέωση εθνικής ομάδας, αλλά όπως και να το κάνουμε οι άνθρωποι του Δικέφαλου αναγνωρίζουν ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένος και περίμεναν ότι από μόνος του θα αποφάσιζε να μην συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της εθνικής - Μιλάμε για φιλικό με την Ταϊλάνδη!

 

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο φετινός Μπίσεσβαρ δεν θυμίζει καθόλου τον περσινό, που είχε πάρει κιλά κ.λπ. Είναι σενιαρισμένος φέτος, του κουτιού. Αλλά δεν παύει να είναι πολύ φορτισμένος από τις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικέφαλου. Και, κάπου, περίμεναν ότι από μόνος του θα προφύλασσε τον εαυτό του...  



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξέθεσε" τον Κριχόβιακ η ΑΕΚ, παρακαλάνε για... Βαρέλα - Η μεγάλη αλλαγή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags