Facebook Pixel Sportdog.gr | Το άδοξο τέλος του Μήτρογλου - Ολυμπιακός, Μπενφίκα, εκατομμύρια, κόντρες και μετά το… χάος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 13:05:00

Το άδοξο τέλος του Μήτρογλου - Ολυμπιακός, Μπενφίκα, εκατομμύρια, κόντρες και μετά το… χάος!

Sportdog Team
Το άδοξο τέλος του Μήτρογλου - Ολυμπιακός, Μπενφίκα, εκατομμύρια, κόντρες και μετά το… χάος!

Ο Κώστας Μήτρογλου έζησε «χρυσές» και… σκοτεινές εποχές στην καριέρα του, ωστόσο αυτό που συνέβη τώρα με τον Άρη, είναι το αποκορύφωμα προς τα κάτω. Ας θυμηθούμε το χρονικό της πτώσης ενός από τους κορυφαίους Έλληνες στράικερ στον 21ο αιώνα.

Η ζωή έχει τα πάνω της. Έχει και τα κάτω της. Κανείς δεν αμφιβάλλει σε αυτό και ουκ ολίγες φορές, όλοι στη ζωή το έχουν βιώσει. Έτσι πάνε και με τις καριέρες των ποδοσφαιριστών. Ο δρόμος προς την κορυφή είναι δύσκολος αλλά προς τον πάτο, πανεύκολος. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν χρειάστηκε… χρόνια για να το καταλάβει.

Τη μία κορυφαίος στράικερ του 21ου αιώνα στη χώρα μας και την άλλη, στα δικαστήρια και με τη ταμπέλα της πιο αποτυχημένης μεταγραφής σε συνολικά πέντε (!) ομάδες. Η τελευταία περιπέτεια του Μητρογκόλ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δίνει την κατάλληλη ασίστ στο BN Sports για να σας εξηγήσει το χρονικό της απόλυτης καθόδου για έναν πραγματικό «killer» που η δύση της καριέρας του, μοιάζει όλο και πιο κοντά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags