Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ έκπληξη στον ΠΑΟΚ Β' - Στην αποστολή για Πιερικό παιχταράς από την πρώτη ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 21:22:00

Σούπερ έκπληξη στον ΠΑΟΚ Β' - Στην αποστολή για Πιερικό παιχταράς από την πρώτη ομάδα

Sportdog Team
Σούπερ έκπληξη στον ΠΑΟΚ Β' - Στην αποστολή για Πιερικό παιχταράς από την πρώτη ομάδα

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά αντιμετωπίζει την Πέμπτη (24/3) τον σύλλογο από την Κατερίνη για την Super League 2 και στην αποστολή θα είναι ένας ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας που δημιούργησε μεγάλο... ντόρο τον προηγούμενο καιρό.

ΠΑΟΚ: Τον Πιερικό αντιμετωπίζει η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά την Πέμπτη (24/3) με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει στην διάθεσή του τόσο τον Γιώργο Κούτσια, όσο και τον Φελίπε Σοάρες, που αποκτήθηκε τον Γενάρη από την ομάδα, με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

"Εβδομάδα με δύο εντός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ Β αυτή που διανύουμε. Αύριο Πέμπτη 24.03 (15:00) ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Πιερικό στο γήπεδο του Μακεδονικού για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, ενώ την Κυριακή 27.03 σειρά έχει ο Θεσπρωτός.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ μετρά 32 βαθμούς σε 23 παιχνίδια και μετά την ήττα στη Ξάνθη αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε την τελευταία της προπόνηση πριν το ματς το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής κι επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, όπως φυσικά και στο τελείωμα των φάσεων.

Το τεχνικό team δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ισμαήλα Ουεντραόγκο, που έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα ανδρών της Μπουρκίνα Φάσο για τα δύο φιλικά με Κόσοβο και Βέλγιο, όπως και τους Ζήση Χατζηστραβό και Βασίλη Γκορντεζιάνι, που είναι τιμωρημένοι. Επίσης, εκτός μένει και ο Στάθης Τάχατος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αρκετά, ωστόσο, είναι τα ευχάριστα νέα. Επιστρέφει ο Κουλούρης μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, όπως και ο Μπράντονιτς, ενώ η προσπάθεια της Β ομάδας του ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί κι από τον Φιλίπε Σοάρες .

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το ματς με τον Πιερικό, λοιπόν, αποτελούν οι: Μπουργάνης, Μπαλάφας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γιαξής, Σοάρες , Τζίμας, Σαλαμούρας Μελετίδης, Πανίδης, Γαιτανίδης, Κούτσιας , Κουλούρης, Μπράντονιτς", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags