Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη: "Αυτά είπαν στον ΠΑΟΚ διαιτητής και παρατηρητής μετά το πέναλτι στον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 16:20:00

Αποκάλυψη: "Αυτά είπαν στον ΠΑΟΚ διαιτητής και παρατηρητής μετά το πέναλτι στον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Αποκάλυψη: "Αυτά είπαν στον ΠΑΟΚ διαιτητής και παρατηρητής μετά το πέναλτι στον Ολυμπιακό"

Ο Δημήτρης Ορφανός μίλησε για τον τελικό με τους Πειραιώτες και το πέναλτι που δόθηκε στους «ερυθρόλευκους», ενώ αποκάλυψε και τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, τόνισε πως υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στον τελικό του Αγρίνιου, ενώ παράλληλα έκανε λόγο πως στις ακαδημίες «θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά πως πρεσβεύουμε διαφορετικά πράγματα».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Ορφανός μίλησε για τα όσα εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια μετά την ήττα της ομάδας του, αποκαλύπτοντας την ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του.

Μεταξύ άλλων είπε:
 
«Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να δούμε την επόμενη μέρα. Εμείς ξεκινάμε από τα 6 χρόνια, με το πλάνο να είναι ίδιο μέχρι την Κ19 να εκπαιδευτούν τα παιδιά σωστά και να επανδρώσουν την «μεγάλη» ομάδα. Υπάρχουν οι καρποί αυτής της δουλειάς και ελπίζουμε πως τα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλα παιδιά για την «Α» ομάδα και θα ενισχύσουν την ομάδα. 

Εμείς θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά πως είμαστε διαφορετικοί, πως πρεσβεύουμε διαφορετικά πράγματα, κι άλλες αξίες πέραν της νίκης. 

Χθες στο πρώτο ημίχρονο είχαμε νεύρο και κάποιο άγχος, καθότι παίζαμε ένα τελικό, στο δεύτερο ημίχρονο, τα παιδιά αντέδρασαν, έδωσαν την ψυχή τους, γύρισαν το αποτέλεσμα και μετά καταλογίστηκε το πέναλτι εις βάρος μας. Χάσαμε στα πέναλτι. Εμάς ο ρόλος μας είναι εκπαιδευτικός να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά από τοξικότητες, αλλά χθες είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, και οφείλαμε να το πούμε. Τα παιδιά θυσίασαν τόσα πράγματα όλη τη χρονιά, για έναν στόχο και είναι άδικο να μας τον στερούν με τέτοιον τρόπο. Μπορούσε να διορθωθεί το πέναλτι αυτό, θα μπορούσε ο επόπτης κι ο διαιτητής, αλλά δεν έγινε. Εδώ μιλάμε όμως για αλλοίωση και όφειλα να το πω. 

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς εμείς βάλαμε το γκολ, όλοι μπήκαν μέσα και στην αμέσως επόμενη φάση έγινε το πέναλτι και στην αρχή δεν ήμασταν σίγουροι. Μετά μας ενημέρωσαν, είχε πάρει ήδη την απόφασή του, εμείς πήγαμε στον παρατηρητή και δεν μπορούσε να την αλλάξει, όπως μας είπαν. 

Ο διαιτητής μετά είπε ότι έκανε λάθος, ότι παρασύρθηκε, ότι δεν τον βοήθησε ο επόπτης. Τα παιδιά πρώτη φορά βίωσαν κάτι τέτοιο, κάτι τόσο έντονα, έκλαιγαν, είναι φυσιολογικό αυτό. Τους είπαμε ότι πρέπει να είναι περήφανοι για την προσπάθεια τους, ότι είναι οι αληθινοί νικητές».   

Πηγή: Libero

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags