Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες Τουρσουνίδη για Ολυμπιακό, Καραπαπά και την διαιτησία που είχε η Κ15 του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 22:58:00

Φοβερές ατάκες Τουρσουνίδη για Ολυμπιακό, Καραπαπά και την διαιτησία που είχε η Κ15 του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Τουρσουνίδη για Ολυμπιακό, Καραπαπά και την διαιτησία που είχε η Κ15 του ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην διαιτησία του τελικού Κ15 με τους Ερυθρόλευκους.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Ο παλαίμαχος αρχηγός του ΠΑΟΚ ο οποίος είδε τον ανιψιό του να αγωνίζεται στον τελικό Κ15 με τον Ολυμπιακό, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τους διαιτητές, τον Πάντο και τον Καραπαπά ενώ θα μπορούσαμε να μιλάμε μόνο για το ποδόσφαιρο. 

«Είναι θλιβερό όλο αυτό που έγινε. Αντί να μιλάμε για τη γιορτή του ποδοσφαίρου σε αυτές τις ηλικίες, να ασχολούμαστε με τα δάκρυα στα μάτια επειδή αδικήθηκαν και έχασαν ένα παιχνίδι. Δεν θέλω να σταθώ στις δηλώσεις. 

Ήμουν στο γήπεδο και για τη συγκεκριμένη φάση δεν υπήρχε πέναλτι, ούτε μία πιθανότητα. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν πέναλτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάστηκε. Είδε την εξέλιξη της φάσης και προφανώς ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ξαναμπει στο παιχνίδι. 

Είναι ξεκάθαρο. Θα καταλάβαινα το ανθρώπινο λάθος αν ήταν στη λεπτομέρεια. Η φάση είναι ξεκάθαρη, δεν τίθεται θέμα ανθρώπινου λάθους. Το βιώνουμε πολλά χρόνια όλα αυτά. Μιλάμε, όμως, για παιδιά. Έχουν όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι αθώωες ψυχές και μπαίνουν σε διαδικασία να αισθάνονται αηδία με όσα γίνονται.

 Οι δηλώσεις είναι μια τακτική τους. Δυστυχώς, το βγάζουν και στα παιδικά πρωταθλήματα. Θέλουν να δείξουν ότι η δύναμη μου είναι αυτή. Είμαι τόσο στεναχωρημένος με όσα έγιναν. Είναι θλιβερό να ασχολούμαστε με τον Καραπαπά, τον Πάντο και τον διαιτητή ενώ θα μπορούσαμε να μιλάμε για το ποδόσφαιρο. Ισοπεδώνουν τα πάντα οι κύριοι αυτοί. Δημιούργησαν ένα τέρας και συνεχίζουν να το διατηρούν».

Για το τι είπε στον ανηψιό του που έπαιξε στο παιχνίδι: «Του μίλησα. Του είπα να είναι γερός και δυνατός. Από αυτά τα παιδιά περιμένουμε να τα δούμε στην πρώτη ομάδα και στην Εθνική. Η δουλειά στις ακαδημίες είναι εξαιρετική. Έχουμε με διαφορά τις καλύτερες ακαδημίες», ανέφερε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags