Facebook Pixel Τσίβεν Τσούμπερ: Ο Παίκτης που έκαψε η ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-25 10:00:00

Αυτός... έκαψε τον Τσούμπερ στην ΑΕΚ - Έξαλλος ο Μελισσανίδης - Μεγάλο "έγκλημα" στα Σπάτα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός... έκαψε τον Τσούμπερ στην ΑΕΚ - Έξαλλος ο Μελισσανίδης - Μεγάλο "έγκλημα" στα Σπάτα!

Πώς και γιατί εξαφανίστηκε ο Ελβετός άσος και ποιος ευθύνεται; Στην Ένωση γνωρίζουν τον... ένοχο και θεωρούν ότι οι λάθος κινήσεις του οδήγησαν και στην αγωνιστική πτώση εντός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του ρόστερ.

ΑΕΚ - Τσίβεν Τσούμπερ: Πεσμένη είναι απόδοση του Ελβετού άσου το τελευταίο τρίμηνο, καθώς η αλήθεια είναι ότι είχε κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με τη φανέλα της Ένωσης, το πρώτο διάστημα της παραμονής του στην ομάδα. Κάτι που κάνει ακόμα πιο εμφανή τη σύγκριση σε σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα.

Το sportdog έψαξε λίγο το θέμα, καθώς είναι πραγματικά εντυπωσιακή η διαφορά ανάμεσα στο τότε και το τώρα για τον Τσούμπερ και δεν μπορεί παρά κάτι να έχει μεσολαβήσει. Αρχικά να πούμε ότι ευρύτερα η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι χαμένη για την ομάδα, δεδομένου ότι ήδη από τις αρχές Μάρτη έχει τον τρίτο προπονητή στην άκρη τού πάγκου της.

Παρόλα αυτά υπάρχει και μια μικρή παράμετρος που δεν έχει αναδειχθεί - Ίσως γιατί δεν είναι πολλοί εκείνοι που έχουν γνώση της: Η σχέση τού Τσούμπερ με τον Γιαννίκη! Ο πρώην τεχνικός τής ΑΕΚ είχε έρθει στην ομάδα στις 10 Οκτώβρη και, αν βγάλει κανείς ένα πρώτο διάστημα που όλοι οι νέοι προπονητές είναι στα μέλια με τους παίκτες, το γλυκό με τον Στίβεν Τσούμπερ δεν... έδεσε!

Και είναι εντυπωσιακό ότι δεν έδεσε το γλυκό με τον συγκεκριμένο παίκτη, καθώς ο γερμανοτραφής και γερμανόφωνος Γιαννίκης θα περίμεναν όλοι ότι θα έδινε έξτρα σημασία και βαρύτητα στον Τσούμπερ και, τελικά, θα έπαιρνε από εκείνον περισσότερα.

Η αλήθεια όμως ήταν μακριά: Οι δύο άνδρες δεν είχαν καθόλου καλή σχέση και αυτό ήταν κάτι που το ψιθύριζαν όλοι στην ομάδα. Μοιραία, η απόδοση του Τσούμπερ άρχισε να παίρνει αρνητική πορεία ακριβώς το διάστημα που ο Γιαννίκης έχασε την μπάλα ευρύτερα στην ομάδα, αλλά και η επαφή τους δεν ήταν καθόλου καλή.

Θα πει κάποιος: Δηλαδή τώρα που έφυγε ο Γιαννίκης, ο Τσούμπερ θα παίξει μεγάλη μπάλα; Μα δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο, ούτε και στο τέλος της γραφής αμφιβάλει κανένας ότι ο Ελβετός άσος είναι σε κακό φεγγάρι πια. Αλλά να έχεις κακή σχέση με τον πιο αξιόλογο παίκτη σου, που "πετούσε" όταν τον παρέλαβες, μιλάτε την ίδια γλώσσα, είστε της ίδιας σχολής και, τελικά, στα χέρια σου "ξεφουσκώνει", δεν είναι και το πιο τιμητικό για έναν προπονητή...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούπα με δύο "κλοπές" από ΑΕΚ - Ο... Έλληνας Ρεδόνδο - Έβγαλε τη φανέλα ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags