Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνει... νέο Ομάρ ο Ολυμπιακός - "Ταχυδυναμικός, με ανεβάσματα - 11αδα με Σωκράτη και Μανωλά"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-25 12:30:00

Ψάχνει... νέο Ομάρ ο Ολυμπιακός - "Ταχυδυναμικός, με ανεβάσματα - 11αδα με Σωκράτη και Μανωλά"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ψάχνει... νέο Ομάρ ο Ολυμπιακός - "Ταχυδυναμικός, με ανεβάσματα - 11αδα με Σωκράτη και Μανωλά"!

Ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών ο μπακ που παίζει άνετα εξτρέμ! Η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά τον Λαλά, έχοντας κάποια καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και μειονεκτήματα στην άμυνα. Οι γεμάτες χρονιές και το πρωτάθλημα που... ανεβάζει την αξία του.
 

Ολυμπιακός - Άλεξ Μπανγκουρά: Το όνομα του νεαρού μπακ έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τους Πειραιώτες, μέσω δημοσιευμάτων στην Ολλανδία που αναπαράγονται στην Ελλάδα, και το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο για να μάθει λεπτομέρειες.

Ο καλός συνάδελφος παρακολουθεί την Eredivisie και μας ανέλυσε την πορεία τού Μπανγκουρά στην Ολλανδία, ενός παίκτη που δεν φαίνεται να έχει τα στοιχεία για να σταθεί με επάρκεια στις απαιτήσεις τής βασικής 11άδας των Ερυθρόλευκων. 

"Δεν είναι καλός αμυντικά -  Ταχυδυναμικός, με ανεβάσματα - Έπαιζε εξτρέμ και τρίτος στόπερ"

"Η Καμπούρ δεν έχει καλή άμυνα φέτος, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Μπανγκουρά δεν είναι καλός αμυντικά. Στην επίθεση βγάζει περισσότερα χαρίσματα, είναι ταχυδυναμικός, έχει πολύ καλές προωθήσεις, είναι παρόμοια περίπτωση με τον Λαλά αλλά δεν έχει την ταχύτητα του Λαλά. Είναι σε καλή ηλικία, μόλις 22 ετών, και παίζει τόσο δεξιά όσο και αριστερά στην άμυνα", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog o Σ. Μίχος.

Μπορεί να παίξει σε άλλες θέσεις;

"Έχει δοκιμαστεί ως εξτρέμ, ως τρίτος στόπερ (αλλά χωρίς επιτυχία) και φυσικά ως πλάγιος μπακ. Αυτή είναι η θέση του, του ταιριάζει, και είναι πολύ καλός σε όλη την πλευρά ως μπακ με τριάδα στα στόπερ".  


"Ταλαιπωρημένος ο Ολυμπιακός - Με Σωκράτη, Μανωλά και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα - Δεν είναι καλύτερος από Λαλά"

 

Ο Ολυμπιακός σταθερά τα τελευταία χρόνια ψάχνει για να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό μετά την αποχώρηση του Ομάρ.

"Είναι ταλαιπωρημένος σε αυτή τη θέση ο Ολυμπιακός μετά τον Ομάρ αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Είναι πρωτάθλημα αξίας, αλλά αμυντικά η Ολλανδία είναι ευάλωτη στις άμυνές της. Η Καμπούρ, μάλιστα, έχει τη χειρότερη άμυνα σε όλο το πρωτάθλημα, αν και δεν είναι τελευταία στη βαθμολογία".

Με ποιους θα ταίριαζε να παίξει στον Ολυμπιακό;

"Σωκράτης και Μανωλάς δεν βγαίνουν από την 11άδα, ο Ρέαμπτσιουκ από αριστερά το ίδιο, αλλά εφόσον αποχωρήσει ο Λαλά από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται πολύ από τον Μαρτίνς, μπορεί να πάρει τη θέση του. Αλλά δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στο επίπεδο του Ολυμπιακού, δεν είναι αυτό που οραματίζονται οι οπαδοί και η ομάδα, δεν είναι καν καλύτερος του Λαλά".

Οπότε πώς θέλεις να κλείσουμε για την περίπτωσή του;

"Έχει γεμάτες χρονιές, έχει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά δεν έχει υπάρξει σε ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό. Ήταν πάντα σε ομάδα τύπου Καμπούρ ενώ, λέω ξανά, ότι δεν είναι κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι καλύτερος από τον Λαλά, για παράδειγμα".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούπα με δύο "κλοπές" από ΑΕΚ - Ο... Έλληνας Ρεδόνδο - Έβγαλε τη φανέλα ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags