Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αγωνία ΠΑΟΚ για Κρέσπο - Συνεχίζει εκτός - Σημαντικές εξελίξεις με Μιχαηλίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-25 16:38:00

Αγωνία ΠΑΟΚ για Κρέσπο - Συνεχίζει εκτός - Σημαντικές εξελίξεις με Μιχαηλίδη

Sportdog Team
Αγωνία ΠΑΟΚ για Κρέσπο - Συνεχίζει εκτός - Σημαντικές εξελίξεις με Μιχαηλίδη

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της συνέχειας των play off και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων με την κατάσταση του Ισπανού στόπερ να συνεχίζει να είναι... πονοκέφαλος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Μόνος του συνέχισε να προπονείται ο Χοσέ Κρέσπο και την Παρασκευή (25/3) καθώς προέρχεται από τραυματισμό, την ίδια στιγμή που ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης ενόψει της επέμβασης στο γόνατό του, ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά έκαναν κανονικά προπόνηση όπου περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, κυκλοφορίας κι ανάπτυξης με έμφαση στην ομαδική λειτουργία. 

«Το πρωί της Παρασκευής (25.03), λοιπόν, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κομβικό φινάλε της μεγάλης αυτής σεζόν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, κυκλοφορίας κι ανάπτυξης με έμφαση στην ομαδική λειτουργία, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο γυμνάστηκε μόνος του στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει ειδικό προ εγχειρητικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης. Το Σάββατο (26.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags