Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός έβγαλε... μάτια στο φιλικό της ΑΕΚ - Έβαλε... πονοκέφαλο σε Οφρυδόπουλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-25 21:42:00

Αυτός έβγαλε... μάτια στο φιλικό της ΑΕΚ - Έβαλε... πονοκέφαλο σε Οφρυδόπουλο

Sportdog Team
Αυτός έβγαλε... μάτια στο φιλικό της ΑΕΚ - Έβαλε... πονοκέφαλο σε Οφρυδόπουλο

Η Ένωση την Παρασκευή (25/3) έπαιξε φιλικό με την δεύτερη ομάδα, με την πρώτη να κερδίζει τελικά με 2-1, όμως αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απόδοση ενός ποδοσφαιριστή που μέχρι τώρα οι πάντες τον θεωρούσαν... τελειωμένο.

ΑΕΚ: Ελάχιστοι είναι οι παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στην Ένωση, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τους Μάνταλο, Τζαβέλλα, Ρότα, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Τσούμπερ, Κριχόβιακ και Λιβάι Γκαρσία να είναι απόντες, ενώ παράλληλα υπάρχει και η ίωση που έχει αφήσει εκτός κι άλλους.

Έτσι την Παρασκευή (25/3) η Ένωση έδωσε φιλικό στα Σπάτα με την δεύτερη ομάδα, με την πρώτη να επικρατεί με με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς ενώ για την Β’ σκόρερ ήταν ο Γιάννης Ιατρούδης, σε παιχνίδι που κράτησε συνολικά 70 λεπτά, με τον Σουηδό να εντυπωσιάζει και να βάζει... πονοκέφαλο στον Οφρυδόπουλο ενόψει της συνέχειας.

Στο πρώτο ημίχρονο η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ είχε τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τον Μισελέν δεξί μπακ, τον Μαντζουρανάκη από τη Β’ ομάδα αριστερό και τους Σβάρνα – Βράνιες στα στόπερ, με τον Φράνσον, που έδειξε ανεβασμένος, μαζί με τον Σιμάνσκι ήταν τα αμυντικά χαφ, ο Γέβτιτς 10άρι και στα άκρα οι Παρράς και Τάνκοβιτς, με τον Γκολφίνο στην επίθεση και στο δεύτερο ημίχρονο με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν και οι Μήτογλου, Σάκχοφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags