Facebook Pixel Εθνική Ελπίδων: Περίπατος με "τεσσάρα" στο Λιχτενστάιν
| 2022-03-25 21:33:00

Περίπατος για την Εθνική με "τεσσάρα" στο Λιχτενστάιν

Sportdog Team
Περίπατος για την Εθνική με "τεσσάρα" στο Λιχτενστάιν

Εύκολο βράδυ για την Εθνική Ελπίδων.

Εθνική Ελπίδων: Σε... περίπατο μετέτρεψε η Εθνική Ελπίδων και το δεύτερο παιχνίδι της με το Λιχτενστάιν για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του 27ου Euro U21, καθώς επικράτησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με το εμφατικό 4-0 κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, αλλά και δύο αγώνες περισσότερους από την Πορτογαλία (15 σε 5 ματς). Οι Μιχελής, Κοσίδης και Τζολης (2) σημείωσαν τα γκολ της Εθνικής Ομάδας, με τους δύο τελευταίους να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους με την Ελπίδων.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και μόλις στο 12’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιγγάρα, ο οποίος πλάσαρε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια. Στο 20’ η Ελλάδα πήρε το προβάδισμα όταν από κόρνερ του Ζαγαρίτη, ο Μιχελής που είχε πάρει καλή θέση στην αντίπαλη περιοχή έκανε το 1-0 με πλασέ.

Στο 27’ η Ελλάδα έφτασε σε δεύτερο γκολ με νέα ασίστ του Ζαγαρίτη, αυτή τη φορά προς τον Κοσίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με κεφαλιά του 2-0.

Η Ελλάδα συνέχισε να είναι φουλ επιθετική και στο 38’ πρόσθεσε το όνομά του στους σκόρερ και ο Χρήστος Τζόλης μετά την πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και το τακουνάκι του Σουρλή.
Στο 43’ οι Κοσίδης και Μπότος δεν μπόρεσαν να νικήσουν μέσα απ’ την περιοχή τον Φόζερ, ο οποίος έκανε πολύ καλή, διπλή επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική Ομάδα συνέχισε να «σφυροκοπά» στην άμυνα του Λιχτενστάιν, με τον Μπότο να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία της ομάδας του Γιώργου Σίμου στο 48’. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζολάκης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά στο τετ-α-τετ με τον Σις αποκρούοντας με τα πόδια, ενώ στο 63’ ο Τζόλης δοκίμασε ένα σουτ από μακριά το οποίο έφυγε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80’ ο Τζολάκης είπε «όχι» στο πλασέ του Χάσλερ από τα δεξιά, ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζόλης μετά από σέντρα του Χριστόπουλου από τα δεξιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Το Εθνικό συγκρότημα των Ελπίδων θα αντιμετωπίσει τους Πορτογάλους την προσεχή Τρίτη (29/3) στο γήπεδο της Τρίπολης και σε ενδεχόμενη νίκη, θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την απευθείας πρόκρισή της στην τελική φάση της διοργάνωσης. Το «εισιτήριο» για την τελική φάση πάρουν οι πρώτοι των 9 ομίλων και η καλύτερη (βάση βαθμών) δεύτερη ομάδα απ’ τους 9 ομίλους. Οι υπόλοιπες ομάδες που θα τερματίσουν στις δεύτερες θέσεις των ομίλων, θα δώσουν αγώνες μπαράζ, προκειμένου να συγκροτηθούν οι «16» (μαζί με τις διοργανώτριες Ρουμανία και Γεωργία), που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση από 9 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λιάσος (63’ Ε.Χριστόπουλος), Διαμάντης, Αντζουλάς (64’ Γ. Χριστόπουλος), Μιχελής, Ζαγαρίτης (64’ Κίτσος), Μπότος, Τσιγγάρας (63’ Θυμιάνης), Σουρλής, Τζόλης, Κοσίδης (73’ Ιωαννίδης).

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Μίκαελ Κόλερ): Φόζερ, Λ. Γκράμπερ (84’ Γιάγκερ), Ούντεραϊνερ, Χίλτι (71’ Μπούχελ), Σίεγκελ, Λούχνιγκερ, Μπεκ, Κραντζ (46’ Σάντλερ), Σρέιμπερ, (46’ Σις) Νέτσερ, Μ. Γκράμπερ (78’ Χάσλερ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags