Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Μεταγραφάρα με... κονέ Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Φέρνει 10αρι με γκολ - Ώρα για τη μεγάλη επιστροφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-26 10:00:00

Μεταγραφάρα με... κονέ Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Φέρνει 10αρι με γκολ - Ώρα για τη μεγάλη επιστροφή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεταγραφάρα με... κονέ Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Φέρνει 10αρι με γκολ - Ώρα για τη μεγάλη επιστροφή!

Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει και ο προβληματισμός για Σοάρες. Τι συμβαίνει με τον νεαρό Πορτογάλο άσο και γιατί πήγε στη δεύτερη ομάδα, ποιον παίκτη έχουν ήδη στη λίστα τους οι "ασπρόμαυροι" ενόψει καλοκαιριού και πώς συνδέεται με την υπόθεση ο ιδιοκτήτης της ομάδας και ποιος γυρίζει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων; Σούπερ ρεπορτάζγια τον Δικέφαλο!

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Όνι Βαλακάρι φαίνεται ότι επιστρέφει στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, δεδομένου ότι ο διεθνής Φινλανδός άσος (με την εκπληκτική καριέρα στην Κύπρο) φαίνεται ότι δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τους ανθρώπους του Δικέφαλου.

Και δικαίως, δεδομένου ότι ο άσος της Πάφου, που παίζει ως μεσοεπιθετικός και σκοράρει κατά βούληση, είναι σε άριστη ηλικία (22 ετών) και το όνομά του είχε "παίξει" για τους Θεσσαλονικείς και τον περασμένο Γενάρη.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσωπική σχέση που φαίνεται ότι έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τον ισχυρό άνδρα τού κυπριακού συλλόγου, και το ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή που η χειμερινή μεταγραφή, ο Φελίπε Σοάρες, είναι τόσο πίσω σε σχέση με την πρώτη ομάδα που ο Λουτσέσκου τον έστειλε για να συμμετάσχει στο παιχνίδι της β΄ ομάδας. Ο Πορτογάλος άσος είναι επένδυση, δεν ήρθε για έξι μήνες ή για να κριθεί μέσα σε έξι μήνες, αλλά είναι σαφές ότι ο Λουτσέσκου τον περίμενε να είναι πιο έτοιμος.

Παρόλα αυτά υπάρχει η διάθεση να του δοθεί χρόνος για να προσαρμοστεί και να βρει τα πατήματά του, καθώς στην περίπτωσή του έχει γίνει επένδυση. Όπως και η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα θα στηριχτεί ανάλογα, δεδομένου ότι οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι μετά από τη διακοπή λόγω των Εθνικών θα επιστρέψει στις αποστολές της ομάδας!

Προφανώς χρειάζεται προσοχή η διαχείρισή του, καθώς είναι για πολύ καιρό εκτός δράσης και δεν γίνεται από τη μια στιγμή στη άλλη να γίνει βασικός. Το πλάνο του Λουτσέσκου, άλλωστε, είναι να τον ετοιμάσει σωστά στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ (όσο μπορεί να γίνει αυτό στα πλέι οφ), ώστε να βρεθεί έτοιμος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, να την ακολουθήσει ολόκληρη και σωστά, ώστε να τον δούμε όπως τον θυμόμαστε στο νέο πρωτάθλημα...  


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα-βόμβα για Σαββίδη - Ζητούν άμεσα την… τιμωρία του - Χαμός και με το OPEN! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags