Facebook Pixel Ρεπορτάζ για Τσούμπερ από Γερμανία! Τί πρέπει να ξέρουν οι ΑΕΚτζήδες
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-26 19:30:00

Ρεπορτάζ για Τσούμπερ από Γερμανία! Τί πρέπει να ξέρουν οι ΑΕΚτζήδες

Sportdog Team
Ρεπορτάζ για Τσούμπερ από Γερμανία! Τί πρέπει να ξέρουν οι ΑΕΚτζήδες

Έχει ακριβό συμβόλαιο και τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει έρθει δανεικός στην ΑΕΚ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αγοράς.

Με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Ελβετός άσος έχει αγωνιστεί σε 31 ματς και μετρά 7 γκολ και 3 ασίστ. Παρότι στην αρχή κέρδισε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν έκανε κοιλιά.

Ποιό θα είναι το μέλλον του; Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ γερμανικών ιστοσελίδων, ο Τσούμπερ και ο Κορ της Μάιντς είναι μεταξύ των παικτών που έχουν ακριβά συμβόλαια στην Άιντραχτ, τα οποία η ομάδα της Φρανκφούρτης θέλει να εξάγει από τη μισθοδοσία της.

Τί σημαίνει αυτό; Ο διεθνής Ελβετός θα αποχωρήσει από τους αετούς που «πιθανώς δεν θα έχουν μεγάλες μεταγραφικές απαιτήσεις».

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα γράφτηκε σε γερμανική ιστοσελίδα ότι «ο Τσούμπερ βρήκε ένα νέο ποδοσφαιρικό σπίτι εκεί. Ο αριστερός εξτρέμ σημείωσε επτά γκολ σε 25 αγώνες για την πρωτεύουσα και πρόσθεσε άλλα τρία. Οι Αθηναίοι φέρονται να έχουν οψιόν αγοράς δύο εκατομμυρίων ευρώ. Δεδομένης της απόδοσης των Ελβετών, δεν θα ήταν απίθανο να ενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags